Η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» για κλειστό γυμναστήριο & γήπεδο μπάσκετ

Στην με αριθμ. 11 Τακτική Συνεδρίαση της 10ης Μαΐου 2021 του Δημοτικού Συμβουλίου, ο συνάδελφος κ. Σωτήριος Σκευοφύλαξ, απηύθυνε στην κα Δήμαρχο τις εξής ερωτήσεις :

Με αφορμή την παρουσίαση των εργασιών σας στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Κάλβου και σε συνέχεια προηγούμενου ερωτήματος μου για την μη συμμετοχή του δήμου μας σε σχετικό πρόγραμμα του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II για την κατασκευή ραμπών σε σχολικά κτίρια και γυμναστήρια, το οποίο, όπως μου απαντήσατε, η τεχνική υπηρεσία, δεν έκρινε αναγκαίο, πείτε μου σας παρακαλώ, πως εισέρχεται στο συγκεκριμένο γυμναστήριο ή στις τουαλέτες ή πως ανεβαίνει στις εξέδρες του, ένα παιδί ή ένα ενήλικο ΑΜΕΑ;

Όσον αφορά την πανδαισία των κλασσικών πια χρωμάτων της παράταξής σας, το αποτύπωμα των οποίων αφήνετε με περίσσια αλαζονεία, σε κάθε πέρασμά σας από δημόσια κτίρια, αυθαιρετώντας κατ’ εξακολούθηση, απαξιώνοντας κάθε νομική ή κανονιστική υποχρέωσή σας, που πηγάζει από την σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν θα σταθώ ιδιαίτερα.

Είναι ολοφάνερο ότι το συγκεκριμένο γεγονός των άκριτων αυθαιρεσιών σας, αποτελεί πλέον σταγόνα στον ωκεανό, μπροστά στην αυταρχική, απαξιωτική και φοβική αντιμετώπιση των συναδέλφων σας στο σύνολό τους.

Δοθείσης της ευκαιρίας σας υπενθυμίζω ότι το γηπεδάκι στην Εθνικής Αντιστάσεως, παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις σας, παραμένει αφύλαχτο, ορθάνοιχτο και εντελώς επικίνδυνο.

Επίσης έχω αιτηθεί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και σε συνέχεια ανάλογων εκκρεμών αιτημάτων του κ. Τσομπάνογλου, την σχετική λίστα των ισχυουσών Θέσεων Στάθμευσης ΑΜΕΑ και των δικαιούχων αυτών.

Παρακαλώ όπως επιληφθείτε και δεσμευθείτε και εσείς η ίδια για την άμεση παράδοση της σχετικής λίστας.

Φυσικά  και ως συνήθως δεν δόθηκε καμία απάντηση στα ερωτήματα.

Γραφείο Τύπου της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” – Παναγιώτης Μανούρης

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU