Η «Πνοή Ηράκλειο» για τη διαγραφή του Χρήστου Τσουλουχά

Αγαπητοί συμπολίτες, τιμήσατε την παράταξη μας με την θετική σας ψήφο αναγνωρίζοντας ότι υπηρετούμε τις αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης του δημόσιου χρήματος, αρχές αδιαπραγμάτευτες για την παράταξη μας.

Στα πλαίσια της προσήλωσης μας στην αρχή της ελεύθερης έκφρασης των δημοτικών συμβούλων έγιναν ανεκτές συμπεριφορές διαφοροποίησης από τις επίσημες θέσεις της παράταξης μας σε επιμέρους θέματα.

Όταν όμως εκφράζονται θέσεις και δίνεται θετική ψήφος σε θέμα που παραβιάζει τις ανωτέρω αδιαπραγμάτευτες αρχές μας τότε ο δημοτικός σύμβουλος που ψήφισε ενάντια στις αρχές αυτές θέτει εαυτόν εκτός παράταξης

Σήμερα 21/5/21 συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή για να αναδείξει μειοδότη στην ανακατασκευή των σχολείων μας, που επλήγησαν από το σεισμό του 2019,με τρομακτική καθυστέρηση 2 και πλέον ετών. Στην συνεδρίαση αυτή αναδείχθηκαν οι επαγγελματικές σχέσεις των εμπλεκομένων εργολάβων καθώς και το γεγονός ότι η έκπτωση που έδινε ο μειοδότης ήταν σχεδόν η μισή από την συνηθισμένη στα έργα αυτά.

Εκφράσαμε δια του επικεφαλής μας την πλήρη αντίθεση μας τόσο στην ανύπαρκτη διαπραγμάτευση όσο και στο ποσοστό έκπτωσης.

Πλην όμως ο δημοτικός σύμβουλος κος Χρήστος Τσουλουχάς διαφοροποιήθηκε ψηφίζοντας υπέρ της εισήγησης της δημοτικής αρχής και της επιλογής του προτεινόμενου εργολάβου με την ανωτέρω έκπτωση.

Η διαφοροποίηση αυτή είναι προφανώς αντίθετη με τις ανωτέρω αρχές μας και τέθηκε εκτός παράταξης με απόφαση του επικεφαλής μας.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και να τον καλέσουμε να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη που ανήκει.

Αγαπητοί συμπολίτες, εκπτώσεις στις αρχές μας δεν κάνουμε για οιονδήποτε λόγο.

Διατηρούμε τον αυτοσεβασμό μας, την ανεξαρτησία μας και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε πιόνια κανενός.

Η δύναμη μας είστε εσείς που μας εμπιστεύεστε!!!!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο επικεφαλής

Κ. Κουτρούλης

Η Γραμματέας

Α. Μανωλοπούλου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU