Τι ειπώθηκε στη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τον «Ίκαρο» Ν. Ιωνίας

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ με το διοικητικό συμβούλιο του «ΑΓΣ Ίκαρος» το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας, και τον Μιχάλη Χασιώτη, στέλεχος της Τ.Ο. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ, έδωσε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου τα υλικά του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές και στην συνέχεια τους ενημέρωσε για την επικείμενη μετέγκατασταση του καζίνου της Πάρνηθας στο κτήμα Δηλαβέρη, στα σύνορα των δήμων Αμαρουσίου και Ν. Ιωνίας, τονίζοντας ότι την στιγμή που στην περιοχή της Ν. Ιωνίας οι χώροι άθλησης δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας, οι τελευταίοι ελεύθεροι χώροι αντί να αξιοποιηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση παραδίδονται στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Επίσης στην συζήτηση αναδείχτηκαν οι πρωτοβουλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο της Ν. Ιωνίας για ότι αφορά την νεολαία, τα σχολεία και τους ελεύθερους χώρους.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου τόνισαν ότι ακόμη και για τα απολύτως απαραίτητα σε υποδομές που χρειάζονται οι σύλλογοι για να λειτουργήσουν, ακόμη και για τα όποια έργα έχουν ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας (π.χ. αλλαγή ταρτάν και χλοοτάπητα) είναι αποτέλεσμα της διεκδίκησης και της πίεσης που ασκούν οι σύλλογοι, οι αθλητές και ο λαός της περιοχής.

Στην συνέχεια, αφού ολοκλήρωσαν την ενημέρωση για την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου της τρέχουσα αγωνιστική χρονιά, ευχαρίστησαν τα στελέχη του ΚΚΕ που, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν, είναι πάντα σύμμαχος τους στις δίκαιες διεκδικήσεις τους».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU