Μουσικό εργαστήρι και μαθήματα φωτογραφίας στη Νέα Ιωνία από τον Ιωνικό Σύνδεσμο

Ανακοινώσεις για τη λειτουργία του Μουσικού Εργαστηρίου καθώς και για τα μαθήματα φωτογραφίας, έκανε ο Ιωνικός Σύνδεσμος. Αναλυτικά:

Μουσικό Εργαστήρι

Ξεκίνησαν τα μαθήματα αρχαρίων του Μουσικού Εργαστηρίου του Ιωνικού Συνδέσμου, με την συνεργασία του Αρχιμουσικού και Δάσκαλου, Στάθη Κιοσόγλου.

Στο «Μουσικό Εργαστήριο», θα διδάσκονται Φλάουτο-Κλαρινέτο-Σαξόφωνο-Τρομπέτα – Ευφώνιο- Κρουστά.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, από τις 17.00 έως και τις 21.00.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail Ιωνικού Συνδέσμου, ionikossyndesmos@gmail.com και τηλεφωνικά στο 210 2775916 ώρες 17.30-20.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί και η  «Νεανική Ορχήστρα» του Ιωνικού Συνδέσμου, όπου μπορούν να συμμετέχουν νέοι μουσικοί με όποιο όργανο γνωρίζουν [έγχορδο-πνευστό- νυκτό- κρουστό], οι πρόβες της  «Νεανικής Ορχήστρας του ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ» και των Συνόλων «Μουσικής Δωματίου», πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή από τις 17.30  έως και τις 20.30

Μαθήματα φωτογραφίας

Νέοι κύκλοι μαθημάτων φωτογραφίας από τον Οκτώβριο στον Ιωνικό Σύνδεσμο.

  1. Εισαγωγικό τμήμα (ας τα πάρουμε όλα από την αρχή!). Για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια σταθερή βάση και σωστές γνώσεις, ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων φωτογραφικών εμπειριών. Περιλαμβάνει εξοικείωση με τη φωτογραφική μηχανή και βασικές τεχνικές, ιστορία και θεωρητικές έννοιες, σύνθεση κάδρου και ψηφιακή επεξεργασία.
  2. Τμήμα προχωρημένων: Για όσους κατέχουν τα βασικά και θέλουν να αναπτύξουν μια προσωπική ματιά με φωτογραφικές αναθέσεις, εξειδικευμένες τεχνικές και δημιουργία portfolio.

Και οι δύο κύκλοι περιλαμβάνουν φωτογραφικές εξορμήσεις, θεματικές φωτογραφήσεις σε στούντιο, επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις και πρακτική εφαρμογή όλων των θεωρητικών γνώσεων.

  1. Επεξεργασία εικόνας (διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας zoom). Εξειδικευμένα δίμηνα σεμινάρια ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας με Lightroom & Photoshop.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα «Στράτος Μελεμενής» του Ιωνικού Συνδέσμου κάθε Τρίτη (υπάρχει δυνατότητα και Online παρακολούθησης).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: info@angelosnik.com και ionikossyndesmos@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 210 2775916, καθημερινά 17.30-20.30, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής: Άγγελος Νικολόπουλος

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

  1. Βουλγαρίδης Τάσος
    03/10/2023 - 13:52

    καλησπέρα σας
    ενδιαφέρομαι για τα μαθήματα φωτογραφίας.
    προσπάθησα να επικοινωνήσω και τηλεφωνικά.
    τι χρειάζεται να κάνω ?
    παρακαλώ ενημερώστε με.
    ευχαριστώ πολύ

    Reply
    • Τάσος Τατάρογλου
      06/10/2023 - 17:48

      Μπορείτε να στείλετε email στο ionikossyndesmos@gmail.com ή στο info@angelosnik.com
      Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά στο 210- 2775916 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 17.30 έως τις 20.30 ή να περάσετε από τα γραφεία του Ιωνικού Συνδέσμου, στον 1ο όροφο,(Τσουρουκτσόγλου 1 & Λ. Ηρακλείου 251, Νέα Ιωνία) καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 17.00 έως τις 21.00.

      Reply

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU