Ιωνικός Σύνδεσμος: Παράσταση Καραγκιόζη

Με μια υπέροχη παράσταση Καραγκιόζη ξεκίνησε το 2023 στον Ιωνικό Σύνδεσμο, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η αίθουσα εκδηλώσεων του Ιωνικού Συνδέσμου «Στράτος Μελεμενής», γέμισε από πολλά μικρά αλλά και μεγάλα χαμόγελα και γέλια. Ο μπερντές της Ανεμοδούρας με το Μπάμπη Κωστιδάκη, παρουσίασε μια παράσταση φτιαγμένη με πολύ αγάπη και μεράκι με τον αγαπημένο σε όλους μας λαϊκό ήρωα του θεάτρου σκιών τον Καραγκιόζη και το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη. Μικροί και μεγάλοι, γέλασαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν.

Λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση ο επίτιμος Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου Τάκης Κωστιδάκης, συνομίλησε με τα παιδιά, τους ρώτησε ποιους ήρωες του θεάτρου σκιών γνωρίζουν, ποιος είναι ο αγαπημένος τους κ.α. Στο τέλος της παράστασης και αφού κόψαμε την πίτα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις φιγούρες, τον μπερντέ και όλα τα «μυστικά ενός καραγκιοζοπαίχτη»!

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η δημοτική σύμβουλος της “Ενότητας Για Τη Νέα Ιωνία, Όλγα Ακιανίδου ο Πρόεδρος του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), και της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας, Λουκάς Χριστοδούλου η δασκάλα του μπατίκ του Ι.Σ., Φωτεινή Ρόδη και η δασκάλα χορού του Ι.Σ., Εύα Καραδήμα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU