Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση στον Ιωνικό Σύνδεσμο: «Η παραβίαση του καταστατικού από την πλειοψηφία καλά κρατεί!!!»

Ιωνιώτικε λαέ, μέλη και φίλοι του Ιωνικού Συνδέσμου, η Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση (Α.Π.Π.) στον Ιωνικό Σύνδεσμο απευθύνει τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, τους δασκάλους και τους μαθητές όλων των πολιτιστικών τμημάτων του συλλόγου μας που με τη συμμετοχή τους και το μεράκι τους, στις θεατρικές, μουσικές, χορευτικές εκδηλώσεις δίνουν διέξοδο  και ελπίδα στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας.

Οφείλει όμως ταυτόχρονα να εξηγήσει και  την απουσία της από τη βράβευση αυτών των συντελεστών κατά  την τελευταία εκδήλωση του συλλόγου μας τη Δευτέρα 19 Ιούνη.

Την οποιαδήποτε ευθύνη για την  απουσία μας την έχει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Γ. Κοντίτσης και όσοι από την παράταξη του συμφώνησαν με τις πραξικοπηματικές και αντικαταστατικές του ενέργειες:

Παρά την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου στη συνεδρίαση της Δευτέρας 12 Ιούνη να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της εκδήλωσης χωρίς τη συμμετοχή της δημοτικής αρχής Ν. Ιωνίας, ο πρόεδρος σε συνεννόηση με την δημοτική αρχή αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση προσκλήσεων και αφισών οι οποίες ανέφεραν τον δήμο Ν. Ιωνίας ως συνδιοργανωτή της εκδήλωσης!!!

Σε εξηγήσεις που του ζητήσαμε έπεσε σε αντιφάσεις: Δικαιολογήθηκε ότι πήρε την έγκριση από τα μέλη της παράταξης του αλλά ταυτόχρονα μας πρότεινε να συνεδριάσει εκ νέου, με διαδικασίες εξπρές, το διοικητικό συμβούλιο για να επικυρώσουμε την  αυθαίρετη και αντιδημοκρατική πρωτοβουλία από τη μεριά του, κόντρα στην ομόφωνη βούληση του διοικητικού συμβουλίου!!! Προφανώς για να αποδείξει ότι η παράταξη του, που ψήφισε ομόφωνα να μην γίνει η εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με την δημοτική αρχή της Ν. Ιωνίας, τον στηρίζει…

Και πράγματι το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε με τα μέλη της παράταξης του χωρίς φυσικά τη δική μας συμμετοχή γιατί η παρουσία μας και μόνο σε μια τέτοια συνεδρίαση θα νομιμοποιούσε όλες τις αντικαταστατικές και αντιδημοκρατικές ενέργειες και όλες τις αυθαιρεσίες του προέδρου, που όμως τις χρεώνονται και όσα μέλη της παράταξης του τις νομιμοποίησαν εκ των υστέρων αλλάζοντας τις ψήφους τους.

Αλήθεια τέτοιου είδους  δικαιοσύνη επιφυλάσσουν στον ελληνικό λαό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με  το κεντρικό πολιτικό  σύνθημα του κόμματος τους,  που είναι εκλεγμένα στο διοικητικό του Ιωνικού Συνδέσμου με  την παράταξη του προέδρου;

Δεν έχουν όπως φαίνεται ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης τους στη Ν. Ιωνία που είναι και εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Χ. Κανλής, καμία δημοκρατική ευαισθησία απέναντι σε αυτές τις αυθαίρετες και αντικαταστατικές ενέργειες, εκθέτοντας με την έπαρση τους ανεπανόρθωτα τον ιστορικό μας σύλλογο.

Ιωνιώτικε λαέ,  μέλη και φίλοι του Ιωνικού Συνδέσμου είναι στο χέρι σας να  απομονώσετε και να καταδικάσετε τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές και να διαφυλάξετε το κύρος, την ιστορία και τη δημοκρατική λειτουργία του Συνδέσμου μας.

Εμείς ως Α.Π.Π. θα μπούμε μπροστά να το πετύχουμε μαζί σας.

Τα μέλη του ΔΣ, εκλεγμένα με την Α.Π.Π.

Δέσποινα Νησίδου, Κώστας Κατιμερτζόγλου, Επαμεινώντας Κυργιάκης, Θοδωρής Παλκογιάννης.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU