Ηράκλειο Αττικής: Έκλεψαν το αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου

«Φτερά» έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης το αυτοκίνητο του Βαγγέλη Γκούμα. Ο δημοσιογράφος του Star, ο οποίος έχει καλύψει πολλές φορές με τα ρεπορτάζ του κλοπές αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, έπεσε και ο ίδιος θύμα κλοπής.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας σε ρεπορτάζ

Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο Ηράκλειο Αττικής (στην οδό Μουσών). Μόλις ο δημοσιογράφος διαπίστωσε ότι το Ι.Χ. του δε βρισκόταν στη θέση του, ειδοποίησε τις Αρχές. Πρόκειται για μικρό πεντάθυρο όχημα, ασημί χρώματος με μαύρες ζάντες και αριθμό κυκλοφορίας ΥΤΡ 4466.

 

Τα τελευταία χρόνια οι κλοπές και οι διαρρήξεις αυτοκινήτων αποτελούν ένα σύνηθες φαινόμενο, με την πλειονότητα των περιστατικών να αφορούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι επιτήδειοι βάζουν συχνά στόχο αυτοκίνητα πόλης και είτε τα «εξαφανίζουν» είτε κλέβουν από μπαταρίες μέχρι και καταλύτες.

 

Αναφέρει ο ίδιος: «Δεν μιλάμε για ένα πανάκριβο αυτοκίνητο. Μιλάμε για ένα «ταπεινό» Citroen C1, που το αγόρασαμε με κόπο και ξαφνικά κάποιος αποφάσισε να το κλέψει ξημερώματα για να το κάνει ανταλλακτικά ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Αυτή τη φορά εγώ είμαι το θύμα. Παρκαρισμένο το αυτοκίνητο στο Νέο Ηράκλειο, στην οδό Μουσών και ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο, είμαι σε ρεπορτάζ και ο αδελφός μου με ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο έχει κάνει «φτερά». Το σοκ μεγάλο.

 

Δεν πιστεύεις ότι σου έχει συμβεί. Κάνεις οικονομίες για  να αγοράσεις ένα μικρό αυτοκινητάκι, όχι μόνο για σένα αλλά για όλη την οικογένεια. Πώς το έκλεψαν; Το έχω κάνει ρεπορτάζ. Με εικόνα. Ο τρόπος γνωστός, καθώς υπάρχουν επιτήδειοι, οι οποίοι «εισβάλλουν» στο μενού του αυτοκινήτου (η μάρκα λίγο ρόλο παίζει) με ένα λάπτοπ και απενεργοποιούν τα συστήματα ασφαλείας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική .Το κλεμμένο αυτοκίνητο είναι ασημί μα μαύρες ζάντες και έχει αριθμό κυκλοφορίας ΥΤΡ 4466

Τζάμι σπασμένο στον δρόμο δε βρέθηκε. Άρα παραβίασαν την κλειδαριά της πόρτας και της εκκίνησης του κινητήρα. Σύνδεση της φίσας του εγκεφάλου με το λάπτοπ, εκκίνηση και άντε να τον βρεις.

 

Το έχω κάνει ρεπορτάζ. Έχω μιλήσει με δεκάδες θύματα κλοπών αυτοκινήτου ή σπιτιών. Μάστιγα. Είναι όμως διαφορετικό να καταγράφεις τα γεγονότα από το να είσαι ο πρωταγωνιστης. Είναι και το ψυχολογικό και το χειρότερο είναι η αναμονή. Θα το βρεις και να το βρεις σε ποια κατάσταση θα είναι. Πάντα πρόσεχα πού θα παρκάρω. Να μην ενοχλώ. Να μην παρκάρω σε απομονωμένο σημείο. Να ελέγχω πάντα δυο φορές αν είναι κλειδωμένο. Αυτά δεν αποδείχθηκαν αρκετά.

 

Ο… ποντικός ή οι ποντικοί το… μαγάρισαν. Το καλό της υπόθεσης. Δεν τους είδε κανείς, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα αν τους έβλεπε κάποιος ή ακόμη και εγώ μπορεί να ήμασταν και θύματα ξυλοδαρμού ή ακόμα χειρότερα.

 

Για την ιστορία το αυτοκίνητο ήταν ένα Citroen C1 μοντέλο τ2020, ασημί χρώματος με μαύρες ζάντες,με πινακίδες κυκλοφορίας ΥΤΡ 4466. Αν διαβάζει ο κλέφτης ας το αφήσει σε μια πλατεία χωρίς να κάνει ζημιά!».

 

Πηγή: www.star.gr

www.star.gr

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU