Ηράκλειο Αττικής: Εγκαίνια για τα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Tα εγκαίνια των νέων γραφείων της πραγματοποίησε η Οργάνωση Μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου Αττικής. Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην οδό Βάκχου 10.

Όπως σημειώνουν τα ίδια τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη “ο στόχος για την δημιουργία των νέων γραφείων έγινε πραγματικότητα, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, της κρίσης και των οικονομικών δυσκολιών, χάρη στην συμβολή, την εθελοντική προσφορά και την εργασία συντρόφων και φίλων”.

Από νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης τα γραφεία γέμισαν από μέλη και φίλους του κόμματος που ήρθαν για να γνωρίσουν από κοντά τον χώρο.

Σκοπός, σύμφωνα με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα γραφεία της Οργάνωσης Μελών Ηρακλείου “να αποτελέσουν πολιτικό-πολιτιστικό στέκι που να συνδέεται με την  Αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά”.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Πάνος Σκουρλέτης, οι βουλευτές  Βόρειου Τομέα Αθηνών Κώστας Ζαχαριάδης, Γιώργος Κατρούγκαλος, η βουλεύτρια του Βόρειου Τομέα Αθηνών Μαριλίζα  Ξενογιαννακοπούλου, η βουλεύτρια του Νότιου Τομέα Αθηνών και Ηρακλειώτισσα Ραλλία Χριστίδου, το Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωνιώτης, Πάνος Λάμπρου και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Βόρειας Αθήνας.


Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU