Ηράκλειο: Ο δήμος, στο πλευρό των δήμων Αχαρνών και Κηφισιάς

Οχήματα του δήμου Ηρακλείου βρίσκονται στις περιοχές που πλήττονται από τη φωτιά που ξεκίνησε στη Βαρυμπόμπη, σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο Ηρακλείου και τον Δήμαρχο Ν.Μπάμπαλο.

Με αναρτήσεις τους, ο Δήμαρχος ενημερώνει ότι “παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Έχουμε ήδη στείλει οχήματα για να βοηθήσουμε στην εκκένωση των οικισμών και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε επιπλέον όπως και όποτε χρειαστεί. Είμαι σε διαρκή επαφή με τους συναδέλφους δημάρχους των δύο δήμων Αχαρνών και Κηφισιάς για να συνδράμουμε σε ό,τι ζητήσουν. Για την ώρα συγκεντρώνουμε είδη όπως εμφιαλωμένα νερά και κονσέρβες στο δημοτικό ΚΑΠΗ της οδού Πρ. Λόφου 92 για όποιον από τους Ηρακλειώτες θέλει να συνεισφέρει. Εννοείται πως οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε επιφυλακή για την προστασία της δικής μας πόλης”.

Από την πλευρά του ο δήμος αναφέρει “ο Δήμος μας έχει στείλει ήδη οχήματα για να βοηθήσει στην εκκένωση των κατοίκων των περιοχών που κινδυνεύουν από την πυρκαγιά μαζί με είδη πρώτης ανάγκης. Όποιος από τους δημότες επιθυμεί να συνεισφέρει και αυτός με είδη όπως εμφιαλωμένο νερό, κονσέρβες κτλ μπορεί να φέρει τις προσφορές του έως τις 23.00 στο δημοτικό ΚΑΠΗ της οδού Πρασίνου Λόφου 92 (δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου). Εννοείται ότι η πολιτική προστασία του Δήμου παραμένει σε επιφυλακή για την προστασία των δικών μας χώρων”.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU