“Ηράκλειο Αλλιώς” – “Ο Πέτρος Ζέρβας είναι το νέο μέλος της «οικογένειας» της δημοτικής παράταξης”

Ένας ακόμα ενεργός πολίτης του Ηρακλείου Αττικής αποτελεί και επίσημα μέλος της μεγάλης οικογένειας, της δημοτικής παράταξης Ηράκλειο Αλλιώς. Ο Πέτρος Ζέρβας, Ηρακλειώτης, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα, βοηθός ιερέα στην εκκλησία του Αγίου Λουκά και πατέρας δυο παιδιών αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά θέτοντας τον εαυτό τους στην υπηρεσία της πόλης και των συμπολιτών του.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας μαζί με την παράταξη Ηράκλειο Αλλιώς με επικεφαλής τον Νίκο Μπαρμπούνη, διότι το Ηράκλειο χρειάζεται καινούριες ιδέες και όχι ανακυκλώσιμα πρόσωπα χωρίς όραμα. Το Ηράκλειο πρέπει να σταθεί και πάλι στα ποδιά του και σε αυτήν την προσπάθεια δίνω το δυναμικό παρών. Ελπίζω, ότι όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για ένα Ηράκλειο ανθρώπινο και αξιοπρεπές».

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε έναν ακόμα Ηρακλειώτη στην ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι πως θα την έχει. Η οικογένειά μας μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Νοιώθω μεγάλη τιμή ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου όλα τα μέλη του «Ηράκλειο Αλλιώς». Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες συναντιόμαστε στη συγκεκριμένη συγκυρία, καθώς μας ενώνει ο κοινός στόχος, που δεν είναι άλλος από την προσφορά στην πόλη μας. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα να υπάρχει πολυφωνία, καθώς έτσι εκπροσωπείται μεγαλύτερος αριθμός συμπολιτών μας, τονίζει ο Νίκος Μπαρμπούνης.

 

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU