Η “Ίριδα” Νέας Ιωνίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Νέας Ιωνίας «ΙΡΙΔΑ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006. Στόχος του Κέντρου είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση Γονέων, Εκπαιδευτικών, Παιδιών και Εφήβων αλλά και της Ευρύτερης Κοινότητας σε δεξιότητες που μπορούν να λειτουργήσουν προστατευτικά απέναντι στις εξαρτήσεις και να προάγουν την υγεία, μέσα από την εφαρμογή προγραμμάτων βραχείας και μακροχρόνιας διάρκειας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου η  Ίριδα δηλώνει την παρουσία της στην Κοινότητα της Ν. Ιωνίας με παρεμβάσεις όπως Ομάδες Γονέων παιδιών  και εφήβων Ομάδες Εκπαιδευτικών Α και Β βαθμίδας, Ομιλίες σε Εκπαιδευτικούς και γονείς με ποικίλα θέματα , παρεμβάσεις στους μαθητές στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και υποδοχή αιτημάτων βοήθειας.

Επιπλέον  η «΄Ιριδα»  συμμετέχει στη συντονιστική επιτροπή του Πανελλήνιου Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης.

Το μήνυμα του Δικτύου για τη μέρα αυτή  είναι: «Η Συλλογικότητα ως απάντηση στη Μοναξιά, η Δημιουργία ως απάντηση στην Απάθεια, η Ελευθερία ως απάντηση στην Εξάρτηση».

Μπορείτε να το δείτε σπότ  στον ακόλουθο σύνδεσμο https://youtu.be/RZyWizwqz5U

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site www.kpirida.gr ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του Κέντρου 210 2715660, 210 2715379.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU