Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας – Κάλεσμα «Ζωγραφίζουμε ενάντια στον πόλεμο – Για την ειρήνη και την φιλία των λαών»

Πίνακας Περιεχομένων

Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας – Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας απευθύνει κάλεσμα προς στους συλλόγους εκπαιδευτικών, στους συλλόγους γονέων, στους πολιτιστικούς συλλόγους, τα σωματεία και τους φορείς της πόλης μας, τις γυναίκες, τους μαθητές και τις μαθήτριες, να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Ζωγραφίζουμε ενάντια στον πόλεμο – Για την ειρήνη και την φιλία των λαών».

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι τα παιδιά μας να δημιουργήσουν τις δικές τους ζωγραφιές και στην συνέχεια να εκθέσουμε τις δημιουργίες τους την Πέμπτη 14 Οκτώβρη και ώρα 18.00 στην Πλατεία

Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας Σημηριώτη, για να καταδικάσουμε μαζικά την ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ – Ελλάδας.

Οι εξελίξεις απαιτούν η ανησυχία του λαού να γίνει οργανωμένη πάλη. Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ – ΕΕ που είναι το οπλισμένο χέρι των εκμεταλλευτών ενάντια στους λαούς.

Να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με τους γειτονικούς  μας λαούς!

Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα και με τους κατατρεγμένους πρόσφυγες και μετανάστες που είναι και αυτοί θύματα της ίδιας ιμπεριαλιστικής πολιτικής, που τους ξερίζωσε από τις πατρίδες τους.

Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας – Τρόποι επικοινωνίας

Οι σύλλογοι, οι φορείς αλλά και όποιος/α επιθυμεί να συμμετέχει στην πρωτοβουλία μπορεί να επικοινωνεί για να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο ______6977184263_____ και στο email __syllogosgynaikonneasionias@gmail.com____________ και φυσικά να συμμετέχει την Πέμπτη στην πρωτότυπη εικαστική έκθεση, φέρνοντας τις ζωγραφιές των παιδιών ή μαθητών/τριων του/της.

Το ΔΣ

Διαβάστε και εδώ

Δείτε και εδώ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU