“Δύναμη Προοπτικής” Νέας Ιωνίας: “Σε μια κουταλιά νερό…”

Κριτική στο θέμα των μπάνιων των μελών των ΚΑΠΗ ασκεί στη δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Δύναμη Προοπτικής”. Όπως σημειώνει “Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και η Δημοτική Αρχή αποδεικνύουν κάθε ημέρα την ανικανότητα και την έλλειψη κάθε κοινωνικής ευαισθησίας. Έκοψαν τα μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ από 18 που είχαμε θεσπίσει, εμείς, ως Δημοτική Αρχή σε 15 και μάλιστα μετά από κλήρωση!!

Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντήσεις δεν λαμβάνουμε. Αντίθετα ειρωνείες και γελοιότητες. Ενώ έχουν κάνει αναμορφώσεις του προϋπολογισμού σε άλλες περιπτώσεις, όπως για την προμήθεια επίπλων για το γραφείο του Δημάρχου, leasing για νέο αυτοκίνητο του Δημάρχου, μίσθωση περιπτέρου 18.000 ευρώ σε έκθεση , στην περίπτωση των ΚΑΠΗ καμιά κουβέντα! Και πώς να πουν; Αφού στερούνται προγραμματισμού και ενσυναίσθησης.

Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Ούτε τα βασικά δεν μπορούν πλέον. Το θέμα είναι να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια της πόλης. Για εμάς τα μέλη των ΚΑΠΗ και οι ανάγκες τους είναι ζήτημα προτεραιότητας.

Τους οφείλουμε το σεβασμό.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU