Σε Ηράκλειο Αττικής – Νέα Ιωνία ο Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ του Ηρακλείου Αττικής, της Νέας Ιωνίας και των βορείων προαστίων θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Η συνάντηση θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στο μεζεδοπωλείο «Χοχλιός» το οποίο βρίσκεται στα όρια των δύο περιοχών (Κανάρη 7, Ηράκλειο Αττικής, απέναντι από τον «Σκλαβενίτη» Νέας Ιωνίας στην οδό Αλέκου Παναγούλη).

Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση που πραγματοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης στο δρόμο προς την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και η πρώτη μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο χθες, όπου κάλεσε τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να γραφτούν στο κόμμα και να συμμετέχουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες. 

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:


Είχε προηγηθεί η συνάντηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρτέμιδα και η συνάντηση στην Σαλαμίνα, ενώ σε καμία απ’ αυτές δεν περιλαμβανόταν κάποια ομιλία, αφού σύμφωνα με συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, αποκλειστικός σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο με όσους το επιθυμούν.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι συναντήσεις αυτές είναι ανοικτές σε όποια ή όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί και το ίδιο θα γίνει και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στο Ηράκλειο Αττικής και τη Νέα Ιωνία.

 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας, όπου ανήκουν οι οργανώσεις της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου Αττικής, είχε εκδώσει απόφαση στήριξης του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή τα όσα συνέβησαν με την μομφή εναντίον του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε επισκεφθεί τη Νέα Ιωνία και στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου των ευρωεκλογών, κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών για την συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Δείτε φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο ΕΔΩ:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU