Ενθουσιασμός για τον Στέφανο Κασσελάκη στο Ηράκλειο Αττικής εν μέσω… γενικής θυέλλης! – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο ενθουσιασμός και η σιγουριά για την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπό αίρεση προέδρου του κόμματος στο Ηράκλειο Αττικής, την περασμένη Κυριακή, με εκατοντάδες υποστηρικτές του να διαμορφώνουν το σχετικό κλίμα. Εξάλλου κυριάρχησε το σύνθημα «Στέφανε θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου».

Αυτό βέβαια προφανώς υπό την… προϋπόθεση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι τελικά υποψήφιος, αφού είναι καθημερινές οι προσπάθειες του αντίπαλου μπλοκ -που ψήφισε υπέρ της μομφής εναντίον του στην Κεντρική Επιτροπή- να αποτρέψουν την υποψηφιότητά του και να εμποδίσουν την διαφαινόμενη εκλογή του, κυριολεκτικά με κάθε τρόπο.

Το επόμενο επεισόδιο αναμένεται να παιχτεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, το προσεχές Σάββατο, όπου το μπλοκ όσων θέλουν να εμποδίσουν την υποψηφιότητα Κασσελάκη, θα επιχειρήσει να τον διαγράψει από μέλος του κόμματος.

Πάντως την Κυριακή η επίσκεψη Κασσελάκη στο Ηράκλειο, ήταν άκρως πετυχημένη. Οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, γέμισαν το γνωστό κρητικό μεζεδοπωλείο «Χοχλιός» με τρόπο απρόσμενο ακόμη και για τους ίδιους τους διοργανωτές (είχαν δεσμεύσει χώρο για 150 άτομα και «αναγκάστηκαν» να γεμίσουν 3 συνολικά χώρους του μαγαζιού χωρητικότητας άνω των 400 ατόμων, ενώ αρκετοί έφυγαν άπρακτοι αφού δεν υπήρχε χώρος να κάτσουν).

Με το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας και της αριστεράς, Κοσμά Ιωάννου

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι το κάλεσμα δεν αφορούσε μόνο το Ηράκλειο Αττικής, αλλά μέλη και φίλους της βόρειας Αθήνας συνολικά, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία όσων ανταποκρίθηκαν ήταν από το Ηράκλειο Αττικής και τη Νέα Ιωνία.

Εξάλλου θα διοργανωθεί και άλλη εκδήλωση για τη βόρεια Αθήνα, πιο… βόρεια, προκειμένου να καλύψει περισσότερο τα «κλασσικά» βόρεια προάστια.

Δείτε ΕΔΩ σχετικό βίντεο από ΜΜΕ:

Ζεστός και άμεσος

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη δεν περιελάβανε ομιλία αλλά ήταν ανοιχτός να συνομιλήσει με όποιαν ή όποιον το επιθυμούσε. Αυτό έγινε περίπου για 2,5 (!) ώρες, από τις 2.15 μέχρι και μετά τις 4.30, οπότε και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάθισε… επιτέλους σε ένα τραπέζι.

Δίπλα του τοπικά στελέχη, αλλά και επώνυμοι υποστηρικτές του, όπως οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Ραλλία Χρηστίδου, ο διευθυντής της ΚΟ του κόμματος Θάνος Μωραίτης, καθώς και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιοι βουλευτές σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπως ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο Θανάσης Οικονόμου κ.α.

 

Με τον Γαβριήλ

Εξάλλου, μετά την αποχώρηση του από την εκδήλωση στο Ηράκλειο, ο Στέφανος Κασσελάκης  είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ, με τον οποίο συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στο Ιωνικό Κέντρο στη Νέα Ιωνία, όπως σημειώνεται «ένα έργο ορόσημο για την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Το Ιωνικό Κέντρο είναι σημαντικό όχι μόνο για την πόλη της Νέας Ιωνίας, αλλά και για τον απανταχού Μικρασιατικό Ελληνισμό». Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

 

Ξενάγηση στο Ιωνικό Κέντρο

Όπως σημειώνεται «το Ιωνικό Κέντρο αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο σημείο συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Νεολαίας, το οποίο διαθέτει ένα κατάλληλα μεγέθους εντευκτήριο, καθώς και μια Εστία Φιλοξενίας και Συγκεντρώσεων.

Αξιοπρόσεκτο είναι το αμφιθέατρο, το οποίο έχει δυναμικότητα 400 ατόμων, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Συνεδριακό κέντρο, πάρκινγκ, βρεφονηπιακός σταθμός, εστίες φιλοξενίας, ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νεάπολης, το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού, αποτελούν υποδομές που θα συμβάλλουν στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της περιοχής, προσφέροντας ευκαιρίες για εκπαίδευση, συναντήσεις και ψυχαγωγία».

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU