ΚΕΕΡΦΑ – Ανακοίνωση απολογισμός για τη συναυλία, τη συγκέντρωση στο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου και τον τραυματισμό της 16χρονης

Η ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Προαστίων χαιρετίζει τους εκατοντάδες αντιφασίστες και αντιφασίστριες, μέλη φορέων, συλλογικοτήτων, οργανώσεων και δημοτικών παρατάξεων που πήραν μέρος στην μεγάλη αντιφασιστική συναυλία, το Σάββατο 28.10, στην πλατεία του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο.

Ούτε η προκλητική απαγόρευση των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων από την αστυνομία, ούτε η εξόρμηση φασιστών με μηχανάκια πετώντας τρικάκια, με την κάλυψη της αστυνομίας, πριν την έναρξη της συναυλίας, ούτε το αστυνομοκρατούμενο Ηράκλειο πτόησαν τους αντιφασίστες/ριες.

Καταγγέλλουμε την χθεσινή απροκάλυπτη βία της αστυνομίας εναντίον αντιφασιστών που οδήγησε στο πολύ βαρύ τραυματισμό 16χρόνης αντιφασίστριας. Η αστυνομική βία είναι η συνέχιση της κατάπτυστης απαγόρευσης των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων στη 1 Νοέμβρη. Κυβέρνηση και αστυνομία «κάνει πλάτες» στους φασίστες.  Δεν τους φοβόμαστε! Μας εξοργίζουν!

Η ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Προαστίων στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Τετάρτη 1 Νοέμβρη, 6.00 μμ στην Πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Για να στείλουμε το μήνυμα, σε κυβέρνηση και φασίστες, ότι ο ρατσισμός και η ισλαμοφοβία δεν θα περάσουν, λευτεριά στη Παλαιστίνη – καμία συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ, η θέση των φασιστών είναι στους υπονόμους και στις φυλακές.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU