ΚΕΚ στη Νέα Ιωνία υλοποιεί την επιδοτούμενη κατάρτιση για το «Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων»

Την επιδοτούμενη κατάρτιση για το «Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων» υλοποιεί το στο ΚΕΚ Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση το οποίο βρίσκεται στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα όσοι έχουν υποβάλει αίτηση για να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων για 75.000 εργαζόμενους και έχουν λάβει αριθμό ΚΑΥΑΣ μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΕΚ Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση (Ελευθερίου Βενιζέλου 1, Νέα Ιωνία) έναντι ακριβώς του ηλεκτρικού σταθμού, εύκολα προσβάσιμο για την παρακολούθηση των 12 ωρών δια ζώσης κατάρτισης.

Οι υπόλοιπες 68 ώρες κατάρτισης υλοποιούνται εξ αποστάσεως από τον χώρο που οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν μέσω κινητού ή Η/Υ.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβουν επίδομα ύψους 400 ευρώ και πιστοποιητικό κατάρτισης.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα και τις αιτήσεις επικοινωνήστε στο 2103230983.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU