ΚΚΕ: Συγχαρητήρια στον ΑΟ Νέας Ιωνίας για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ

Η μεγάλη πρόκριση της ομάδας του ΑΟ Νέας Ιωνίας στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, ύστερα από 17 χρόνια, αποδεικνύει την πολύ σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο ώστε ο σύλλογος να είναι πρωταγωνιστής σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Μάλιστα αυτή η μεγάλη επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χρησιμοποιούν για τις επίσημες υποχρεώσεις τους αλλά και για τις προπονήσεις τους τον ακατάλληλο και γεμάτο μπαλώματα χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου της Ν. Ιωνίας, που αποτελεί την αιτία πολλών τραυματισμών, ακόμη και σοβαρών, για τους αθλητές.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ εύχονται υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην οικογένεια του ΑΟ Νέας Ιωνίας.

Θα συνεχίσουμε από κοινού να διεκδικούμε την άμεση αντικατάσταση του χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου και την δημιουργία κατάλληλων αθλητικών υποδομών ώστε οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές απρόσκοπτα και χωρίς κινδύνους, να προπονούνται και να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU