Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας ΚΚΕ: “Η άνοδος στην Γ’ Εθνική επιστέγασμα της σπουδαίας φετινής προσπάθειας του ΑΟ Ιωνίας”

Με την άνοδο στην Γ’ Εθνική ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο μια σπουδαία χρονιά για τον ΑΟ Ν. Ιωνίας, σε συνέχεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Είναι το επιστέγασμα της τεράστιας και καθημερινής προσπάθειας των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, όπου χωρίς καμιά βοήθεια από την πολιτεία και τον δήμο κατάφεραν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα, δηλαδή να εκπροσωπείται η πόλη μας στις εθνικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου.
Οι συνεχείς επιτυχίες «φωνάζουν» ότι η πόλη της Ν. Ιωνίας, ο λαός και η νεολαία της, όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, αξίζουν να απολαμβάνουν σύγχρονες αθλητικές υποδομές για να στεγάσουν τις καθημερινές προσπάθειες τους και την προετοιμασία για τις μελλοντικές επιτυχίες τους.
Για αυτό θα συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά να είμαστε στο πλευρό τους, να αναδεικνύουμε τα δίκαια αιτήματα τους, να διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έτσι ώστε να παρέχεται στον λαό και την νεολαία της περιοχής μας ο αθλητισμός που τους αξίζει.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU