Η δημιουργία βοηθητικών γηπέδων στο δημοτικό σταδίου στη συνάντηση του ΚΚΕ με τον Α.Ο. Νέας Ιωνίας

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ με τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της πόλης. Σειρά είχε η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του ο Α.Ο. Ν. Ιωνίας το απόγευμα της Πέμπτης, στα φιλόξενα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, που αποτελούνταν από τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Ιωνίας με την Λαϊκή Συσπείρωση Κώστα Κατιμερτζόγλου και Θοδωρή Χαμαλίδη και το στέλεχος της Τ.Ο. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ Μιχάλη Χασιώτη αφού έδωσε συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου ΕΠΣΑ, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλα τα μέλη του συλλόγου στην προσπάθεια τους για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Ν. Ιωνίας υπογράμμισαν πως η πίεση που ασκήθηκε προς τους αρμόδιους την προηγούμενη περίοδο από τους συλλόγους, που είχε την στήριξη του ΚΚΕ, τελικά έφερε αποτέλεσμα και οδήγησε στην απόφαση αντικατάστασης του χλοοτάπητα και του ταρτάν του δημοτικού σταδίου, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Τόνισαν ιδιαίτερα την έλλειψη των αναγκαίων αθλητικών βοηθητικών υποδομών περιμετρικά του σταδίου και ανέφεραν ότι σε περίπτωση  που αυτοί δεν δημιουργηθούν ώστε να μπορούν προπονούνται καθημερινά οι αθλητές όλων των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ζημιές που θα προκληθούν στον νέο χλοοτάπητα, ο οποίος είναι πολύ ευαίσθητος και απαιτεί συνεχή συντήρηση (υβριδικός), θα είναι μεγάλες και τελικά ανεπανόρθωτες.

Σχολίασαν ότι έχουν χορτάσει από υποσχέσεις από τους αρμόδιους ότι τα απορριμματοφόρα θα απομακρυνθούν από το δημοτικό στάδιο αλλά ακόμη είναι εκεί…

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αντιπροσωπεία ΚΚΕ να δίνει το υλικό για τις Ευρωεκλογές και με την υπόσχεση ότι το Κόμμα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου και ακούραστα θα αναδεικνύει τις δίκαιες διεκδικήσεις του».

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU