ΚΚΕ – Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το μπλόκο της Καλογρέζας το ερχόμενο Σάββατο

Αυτές τις ημέρες που η χώρα συγκλονίζεται από μεγαλειώδεις διαδηλώσεις της νεολαίας και των εργαζομένων για να μη συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη δεν ξεχνάμε τους ήρωες του λαού μας. Τιμάμε την ΕΑΜική αντίσταση, τους 22 εκτελεσμένους κομμουνιστές και αντιστασιακούς του Μπλόκου της Καλογρέζας, με αφορμή την συμπλήρωση 79 χρόνων από τις 14 Μαρτίου 1944.

Οι Τομεακές Οργανώσεις Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου, Ν, Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωσης, διοργανώνουν το Σάββατο 11 Μαρτίου εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ήρωες του Μπλόκου της Καλογρέζας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 μ.μ. στο χώρο του μνημείου εκτελεσθέντων στην Καλογρέζα.

Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στον Βόρειο Τομέα.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα καταθέσει στεφάνι ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα προηγηθεί στις 10:30 π.μ. κατάθεση λουλουδιών στο χώρο των πρώην ανθρακωρυχείων στην Αλσούπολη και στις 11:15 προσυγκέντρωση στην Πλατεία Αναπήρων στην Καλογρέζα για την πορεία μέχρι το μνημείο του Μπλόκου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU