Ηράκλειο: Καταγγελία του ΚΚΕ για τον βανδαλισμό του περιπτέρου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Καταγγέλλουμε την φθορά του περιπτέρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία του Ηρακλείου από γνωστούς θρασύδειλους που δρουν στα σκοτάδια.
Βανδάλισαν για δεύτερη φορά το περίπτερο γιατί ενοχλούνται από την πλούσια δράση που αναπτύσσουν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης με περιοδείες, συσκέψεις και μαζικές εξορμήσεις στις γειτονιές του Ηρακλείου, στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, στα σχολεία.
Ενοχλήθηκαν και από την επιτυχημένη απεργία της Πέμπτης που έδωσαν με πείσμα οι εργαζόμενοι απέναντι στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης της ΝΔ και που για αυτό το λόγο στοχοποιήθηκε ολόκληρο το ΚΚΕ.
Τονίζουμε ότι οι κινήσεις των θρασύδειλών που κινούνται με τέτοιους ύπουλους τρόπους και μηχανισμούς, δεν μας τρομάζουν σε καμία περίπτωση.
Η επιτυχία της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία του Ηρακλείου το Σάββατο 30/9 στις 19:00 με ομιλήτρια την Κέλλυ Παπαϊωάννου υποψήφια Δήμαρχο και τον Νίκο Σουκουρίδη υποψήφιο στην Περιφέρεια με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Βόρειο Τομέα θα είναι απόδειξη ότι με το ΚΚΕ και με την ισχυροποίηση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια θα “γίνουν τα σκοτάδια λάμψη”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU