Δήλωση της Μποτζιολή Ελένης υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα Αθήνας για τον 1 χρόνο από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

“Ως Εδώ”! Αυτή ήταν η κραυγή που ακούστηκε από χιλιάδες λαού και νεολαίας μετά τη δολοφονία του Άλκη! Μαζί τους δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να μην υπάρχει άλλος Άλκης!

Απαιτούμε άμεσα να αποδοθεί δικαιοσύνη, να αποδοθούν στο ακέραιο οι ευθύνες στους δολοφόνους και να μη συγκαλυφθεί τίποτα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι παραμένουν οι αιτίες που οδηγούν σε τέτοια αποτρόπαια φαινόμενα.

Γι’ αυτό και το ΚΚΕ και η ΚΝΕ πρωτοστατούν στην οργάνωση του αγώνα για την κατάργηση όλων των επιχειρηματικών συμφερόντων στον τομέα του αθλητισμού, τα οποία διαπλέκονται με τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Ενάντια στις εγκληματικές, δολοφονικές και φασιστικές συμμορίες.

Μόνο το ΚΚΕ τα βάζει μαζί τους καθημερινά γιατί δεν έχει καμία δέσμευση από τέτοια συμφέροντα, από την εξουσία τους, από το σάπιο σύστημά τους. Παλεύουμε ο αθλητισμός να γίνει δικαίωμα για όλους! Γι αυτό διεκδικούμε την αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό, τη δημιουργία αθλητικών δομών και ελεύθερων χώρων άθλησης για όλους.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU