ΚΚΕ Καλογρέζας – Αλσούπολης: Τίμησε τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και εγκαινίασε το εκλογικό περίπτερο

Η Κομματική Οργάνωση Καλογρέζας – Αλσούπολης του ΚΚΕ τίμησε την 9η Μάη, μέρα της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών ενάντια στο φασισμό – ναζισμό, μέρα που η σημαία με το σφυροδρέπανο καρφώθηκε στην «καρδιά του κτήνους», στην κορυφή του Ράιχσταγκ.

 

Αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο Βουλευτή Βορείου Τομέα και υποψήφιο δήμαρχο της Ν. Ιωνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Μπλόκου της Καλογρέζας τιμώντας του εκτελεσμένους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές από τους Ναζί κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους, που έδωσαν την ζωή τους για να μπορεί ο λαός μας είναι αφέντης και νοικοκύρης στο τόπο του.

 

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου όπου, μπροστά σε δεκάδες παρευρισκόμενους, ο Πέτρος Αλέπης αναφέρθηκε στη νίκη ενάντια στους φασίστες- Ναζί καταχτητές και στην προέλαση του Κόκκινου Στρατού στο Βερολίνο, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσφορές του σοσιαλισμού στην ανθρωπότητα. Υπογράμμισε ότι οι κομμουνιστικές αξίες εμπνέουν και σήμερα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, κάτι που το ξέρουν καλά τα επιτελεία της αστικής τάξης και η ΕΕ και γι’ αυτό και τις πολεμάνε.

 

Ολοκληρώνοντας, ο Πέτρος Αλέπης κάλεσε όλους, με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο χέρι, να απευθυνθούν σε κάθε λαϊκό άνθρωπο ώστε το ΚΚΕ να βγει πιο δυνατό στις επικείμενες εκλογές.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU