ΚΚΕ: Στο ΚΕΔΑΣΥ της Ν. Ιωνίας περιόδευσε ο Νίκος Σταματόπουλος

Περιοδεία στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) της Ν. Ιωνίας πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Οκτώβρη, ο Νίκος Σταματόπουλος, γραμματέας της Τ.Ε. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ,  συνοδευόμενος από τον επικεφαλής δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας Κώστα Κατιμερτζόγλου.

Συνομιλώντας με εργαζόμενους, ο Νίκος Σταματόπουλος ενημέρωσε για τις θέσεις του Κόμματος απέναντι στην συνεχιζόμενη αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική που εφαρμόζεται διαχρονικά από τις κυβερνήσεις και την ανάγκη για την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων για την ανατροπή της.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο κάλεσμα της Κ.Ε. του ΚΚΕ όπου υπογράμμισε ότι η αγωνιστική συμπόρευση με τους κομμουνιστές στα σωματεία, στο εργατικό κίνημα, στους φορείς και τους συλλόγους είναι η εγγύηση για την αναχαίτηση της επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι καθώς και για νέες καταχτήσεις. Τόνισε ότι η διακριτή άνοδος του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές σημαίνει ότι θα έρθουν φιλολαϊκές λύσεις και προτάσεις και για τον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, στο προσκήνιο.

Οι εκπαιδευτικοί και το ειδικό επιστημονικό προσωπικό είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στο κλιμάκιο του ΚΚΕ τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα όποια ξεκινούν από τα πολύ απλά και καθημερινά που αφορούν την λειτουργία του ΚΕΔΑΣΥ, όπως η έλλειψη επαρκούς προσωπικού, η έλλειψη κατάλληλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού-φωτοτυπικών μηχανήματων και εκτυπωτικού χαρτιού μέχρι και την έλλειψη αιθουσών.

Οι εργαζόμενοι στο ΚΕΔΑΣΥ της Ν. Ιωνίας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρόσφατη παρέμβαση του ΚΚΕ στην Βουλή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία τους και για την αντίστοιχη παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας στο δημοτικό συμβούλιο.

Το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των Κ.Ο. της Νέας Ιωνίας με το κάλεσμα της Κ.Ε. του ΚΚΕ θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με δεκάδες προγραμματισμένες περιοδείες σε χώρους δουλειάς, σχολεία, εμπορομάγαζα και γειτονιές της πόλης.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU