ΚΚΕ: Μεγάλη θλίψη για την απώλεια του Ηλία Κυργιάκη

Οι ΚΟΒ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ εκφράζουν τη μεγάλη τους θλίψη για την απώλεια του συντρόφου και συναγωνιστή Ηλία Κυργιάκη, που έφυγε πρόωρα κι αιφνίδια, από τη ζωή σήμερα, Σάββατο 17 Δεκέμβρη.

Ο Ηλίας γεννήθηκε το 1962 στο Σταυρό Καρδίτσας. Μεγάλωσε σε οικογένεια κομμουνιστών με ρίζες στο αντάρτικο της Θεσσαλίας, γαλουχήθηκε από μικρός στα ιδανικά του αγώνα και των θυσιών για μια καλύτερη ζωή.

Τελείωσε το σχολείο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, που τόσο αγαπούσε και στη συνέχεια σπούδασε στην Αθήνα φυσικός. Έκτοτε αφιέρωσε τη ζωή του στην εκπαίδευση. Βρισκόταν πάντα κοντά τόσο στους συναδέλφους του, όσο και στους μαθητές του γι’ αυτό και τον αγάπησαν ως ξεχωριστό δάσκαλο.

Σε όλη του τη ζωή στάθηκε αποφασιστικά στο πλάι του Κόμματος, μαζί σε μικρούς και μεγάλους αγώνες. Το ίδιο και σε κρίσιμες περιόδους, οπότε αταλάντευτα υπερασπίστηκε τις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος.

Μαζί με την αγαπημένη του Βίκυ ανέθρεψαν μια υπέροχη οικογένεια, στην οποία φρόντισε με το παράδειγμα του, με τα λόγια και τις πράξεις του, να μεταλαμπαδεύσει το χαμόγελο, το νοιάξιμο και τις αξίες του συλλογικού αγώνα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Οι ΚΟΒ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγό του Βίκυ, στα παιδιά του, συντρόφους Ειρήνη και Επαμεινώνδα και σε όλους τους οικείους τους.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU