Κούλουμα: Κέφι, χαρά, χορός και γλέντι για χιλιάδες Ηρακλειώτες στο Κτήμα Φιξ

Χιλιάδες Ηρακλειώτες γιόρτασαν τα Κούλουμα για πρώτη φορά με ελεύθερη πρόσβαση στο Κτήμα Φιξ στο γλέντι που ετοίμασε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Οικογένειες της πόλης γέμισαν το πάρκο των 28 στρεμμάτων, κεράστηκαν από τα σαρακοστιανά που προσέφερε ο Δήμος και χόρεψαν με την παραδοσιακή μουσική.

Πρώτοι τον χορό έσυραν φορείς και σύλλογοι της πόλης, παρασύροντας και τους υπολοίπους σε μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα επαναληφθεί για πολλά ακόμα χρόνια τώρα που το Κτήμα Φιξ ανήκει πια στο Δήμο, ανήκει πια στους δημότες Ηρακλείου.

«Το κέφι και η χαρά του κόσμου αυτή την Καθαρά Δευτέρα ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους ρωτούσαν τόσο καιρό γιατί είχαμε τέτοιο πείσμα και θέληση να αποκτήσουμε το Κτήμα Φιξ με τις δικές μας δυνάμεις. Γιατί πλέον έχουμε ένα χώρο που μας αξίζει για να γιορτάζουμε τέτοιες στιγμές σαν μια μεγάλη παρέα, χωρίς να ζητάμε την άδεια από κανένα.

Τα χιλιάδες χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους είναι λοιπόν η μεγαλύτερη πιστοποίηση και δικαίωση των προσπαθειών μας. Όπως λέω τον τελευταίο καιρό, τα καλύτερα είναι μπροστά μας…», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU