Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου Αττικής για την αντιφασιστική συγκέντρωση

Στις 18/10/2023, την ημέρα της παλλαϊκής κινητοποίησης υπεράσπισης της Παλαιστίνης, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, έγινε σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, για ζητήματα αναμόρφωσης του προϋπολογισμού.

Στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο, έγινε πρόταση από δημοτικούς συμβούλους να απαγορευτεί η πανευρωπαϊκή φασιστοσύναξη στο Δήμο μας, που έχει προγραμματιστεί για την 1/11/23.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι  της Λαϊκής  Συσπείρωσης έχουμε δηλώσει επανειλημμένα την αντίθεσή μας στη φασιστοσύναξη, καθώς και τη συμμετοχή της παράταξής μας στο κάλεσμα του Σωματείου εκπαιδευτικών Σεφέρης και άλλων φορέων της πόλης μας σε αντιφασιστική συγκέντρωση, στις 6μ.μ. στη συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Ιφιγενείας.

Στο δημοτικό συμβούλιο είχαμε δηλώσει εξαρχής την απουσία μας, λόγω συμμετοχής στο συλλαλητήριο των σωματείων για τη σφαγή που διαδραματίζεται στην Παλαιστίνη.

Αν και δεν ήμαστε παρόντες, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την πλευρά μας να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο και η Δημοτική Αρχή ενάντια στη φασιστοσύναξη, να λάβει έμπρακτα μέτρα ώστε να απαγορευτεί στην πόλη μας και παντού.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μαζί με τα σωματεία και τους φορείς, να βροντοφωνάζουμε ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Να συμμετέχουν μαζικά στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, στην 1/11/2023, 6μ.μ., συμβολή οδών Λεωφόρου Ηρακλείου και Ιφιγενείας.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Γ. ΖΑΧΑΡΟΣ         Ε.ΒΛΑΝΤΗ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU