Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Ν.Ιωνίας: “Οι αγωνιστές και αριστεροί έχουν σίγουρη επιλογή στη Νέα Ιωνία. Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Αλέπη”

Ορισμένα γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο πρώην δήμαρχος και άλλοι, λένε πως: «η 4ετία της κ. Θωμαϊδου αποτελεί όνειδος για τις δημοκρατικές παραδόσεις της πόλης μας και πρέπει να λήξει». Αναρωτιόμαστε: νομίζουν πως ο λαός της Νέας Ιωνίας έχει τόσο κοντή μνήμη; Τελικά υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη των αγωνιστών και των αριστερών ανθρώπων; Μα την παράταξη της κ. Θωμαϊδου την ψήφισε και την στήριξε στον β’ γύρο των προηγούμενων εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και πανηγύριζε μαζί της! Αυτό το «όνειδος» το ψήφισαν με χέρια και με πόδια!

Έχει η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός τα όρια του, αλλά ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει αυτά τα όρια να τα τραβάει κάθε φορά και περισσότερο… Εκεί τελικά οδηγεί η πολιτική που τάχα θέλει να κάνει το τέρας του καπιταλισμού «πιο ανθρώπινο». Να μη ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι… Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τη συνολική πορεία αυτού του κόμματος που αφού κατασυκοφάντησε και διέσυρε όλα αυτά τα χρόνια τις ιδέες και τις αξίες της Αριστεράς, τώρα ψάχνει τη «σωτηρία» στο να μετατραπεί σε ένα παράρτημα του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ…

Αληθινή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή διοίκηση Θωμαϊδου ήταν ΜΟΝΟ η Λαϊκή Συσπείρωση. Η Λαϊκή Συσπείρωση ανέδειξε τα οξυμένα προβλήματα του λαού μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, όταν όλοι οι άλλοι είτε σφύριζαν αδιάφορα, είτε έψαχναν για «συνθέσεις» με σκοπό να συνεχιστεί η αντιλαϊκή πολιτική.

Η Νέα Ιωνία έχει πράγματι πλούσιες αγωνιστικές και λαϊκές παραδόσεις. Οι κάτοικοι της έχουν πείρα και κριτήριο. Στις 8 Οκτώβρη μπορούν και θα κάνουν την ανατροπή: Ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση για δημοτική αρχή σύμμαχο του λαού και όχι εχθρό του.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU