Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας προς γονείς: “Ελάτε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ΕΡΙΟΤΕΚ”

Αγαπητοί  γονείς, είναι γνωστό ότι από το 2004  ο χώρος  της πρώην ΕΡΙΟΤΕΚ – Ο.Τ. 425 ( ιδιοκτησίας της οικογένειας ΜΗΤΣΗ), έχει χαρακτηριστεί με απόφαση δημοτικού συμβουλίου ως ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ  ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ, αλλά καμία δημοτική αρχή μέχρι σήμερα  εξ αιτίας της ταύτισής τους με τις αντιλαϊκές – αντιεκπαιδευτικές πολιτικές  όλων των κυβερνήσεων, να έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αξιοποίησή του.

Η δε σημερινή δημοτική αρχή Θωμαϊδου, στην ίδια κατεύθυνση, δείχνει με ποιων τα συμφέροντα συντάσσεται, αφού έκρυβε για 6 μήνες, από τον  Φεβρουάριο  του 2023 ,  αίτημα των φερόμενων ιδιοκτητών της «ΕΡΙΟΤΕΚ», σύμφωνα  με το οποίο  ζητούν να  αποχαρακτηριστεί ο συγκεκριμένος χώρος και αντί για σχολική χρήση  να μετατραπεί σε οικοδομήσιμο !

Η κα Θωμαϊδου, ύστερα από την καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης (1/8/23) για τις μεθοδεύσεις της, συγκαλεί τη Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ. έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, με τηλεδιάσκεψη και πρώτο θέμα: « Αποδοχή ή μη της αυτοδίκαιης άρσης απαλλοτρίωσης, από την οικογένεια Μήτση, του Ο. Τ. 425», λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας, αφού η προσβολή του αιτήματος της συγκεκριμένης επιχειρηματικής οικογένειας  λήγει στις 15 Αυγούστου 2023!

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ έχει καταθέσει, προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, αίτημα  για τη δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση, εκτός από τη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων με τηλεδιάσκεψη  και δια ζώσης, λόγω της σοβαρότητας του θέματος.

Ως εκ τούτου η φυσική σας παρουσία όσων βρίσκεστε ακόμη στη Νέα Ιωνία αλλά και η άμεση παρέμβαση στη συνεδρίαση της Δευτέρας έχει ιδιαίτερη σημασία για τη διατήρηση και την κατοχύρωση του Ο.Τ. 425 για σχολική χρήση.

ΚΑΜΙΑ  ΣΚΕΨΗ  ΓΙΑ  ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ  ΤΟΥ  ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ  ΕΡΙΟΤΕΚ

ΑΝΕΓΕΡΣΗ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΛΥΦΤΟΥΝ  ΟΙ  ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ  ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU