KKE – Λαϊκή Συσπείρωση, συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία: Κάλεσμα συμπόρευσης και στην κάλπη

Μία μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση στη Νέα Ιωνία, στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού, παρουσία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές ήταν «μια πραγματικά μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση αυτή που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία, αντάξια των 100 χρόνων ζωής αυτής της ιστορικής συνοικίας με τις αγωνιστικές παραδόσεις.

Το ίδιο αντάξιο και ελπιδοφόρο ήταν το μήνυμα που έστειλε το πλήθος κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τον πεζόδρομο Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της πόλης, ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση», ο συνδυασμός που στηρίζει το ΚΚΕ, μπορεί να κάνει την έκπληξη στη Νέα Ιωνία και να φτάσει πολύ πιο ψηλά στην Περιφέρεια στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που έκανε κάλεσμα συμπόρευσης τονίζοντας «ελάτε να βαδίσουμε μαζί, ενωμένοι τον δρόμο της τιμής και του αγώνα.

Γιατί απέναντι στους κάθε λογής Μεσσίες, εμείς επιμένουμε και κάνουμε πράξη το “μόνο ο λαός σώζει τον λαό”, με οργάνωση, συλλογική δράση, αλληλεγγύη και με ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ!»

Παρευρέθηκαν η Ελένη Μπέλλου και ο Θοδωρής Χιώνης, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμη ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος του ΣΦΕΑ. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Βόρειο Τομέα: Παντελής Αρζόγλου, Βασίλης Παρασκευόπουλος, Μιχάλης Χασιώτης, Σταύρος Χρηστίδης. Επίσης οι  Νίκος Αγγελίδης και Φραγκίσκος Κουτελιέρης, υποψήφιοι στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Μίλησαν ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Παρέμβαση έγινε από τον Αντώνη Καββαδία, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στον Βόρειο Τομέα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

«Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη!»

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ρότα, κόντρα στην καταστροφική πολιτική του κέρδους, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη, να φέρουμε τα πάνω κάτω σε όλες τις εργατογειτονιές, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Μπορούμε τα ψηφοδέλτια «Λαϊκής Συσπείρωσης» με το κόκκινο γαρύφαλλο να τα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά, πρόσθεσε.

«Στις 8 Οκτώβρη θα ξανακοκκινίσουμε τη Νέα Ιωνία»

Τώρα είναι η ώρα των πολλών με «Λαϊκή Συσπείρωση» πρώτη δύναμη, τόνισε ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σημείωσε ότι στις 8 μέρες που απομένουν, δεν αφήνουμε κανένα λαϊκό σπίτι που δεν θα φτάσουμε και υπογράμμισε ότι ο λαός της Νέας Ιωνίας μπορεί να αναδείξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δημοτική αρχή και δεν θα το μετανιώσεις διότι είναι η σίγουρη, η μόνη ανιδιοτελής, αγωνιστική επιλογή.

«Κάθε καρδιά που χτυπάει αριστερά να δώσει τη μάχη μαζί μας»

Παρέμβαση έκανε ο Αντώνης Καββαδίας, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στον Βόρειο Τομέα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σημείωσε πως και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Από τη μια ο κόσμος ο δικός μας,  του αγώνα των σωματείων και της δουλειάς, ο κόσμος της αντίστασης στα μεγάλα συμφέροντα και τα υπερκέρδη του κεφαλαίου. Άνθρωποι της αδιαπραγμάτευτης αλληλεγγύης που δεν ρωτάνε τι ψηφίζει αυτός που καταστράφηκε  από ένα σύστημα δομημένο για να κατασπαράζει. Αγωνιστές και αγωνίστριες της οργανωμένης ζωής που αφιερώνουν τις μέρες τους στην υπόθεση ενός καλύτερου κόσμου. Από την άλλη αυτοί που χέρι χέρι στη βουλή στην τοπική διοίκηση στα σωματεία και τους χώρους δουλειάς καθηλώνουν καθημερινά τις ζωές μας στα όρια της επιβίωσης αν όχι κάτω από αυτή… και φυσικά εκείνοι που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν βαλθεί να αποτελειώσουν κάθε ιστορική μνήμη να εξευτελίζουν κάθε έννοια περί αριστεράς…

Σε αυτόν ακριβώς τον κόσμο απευθυνόμαστε και σε αυτή τη μάχη και τον καλούμε να σηκώσει κεφάλι. Κάθε καρδιά που χτυπάει δυνατά που χτυπάει αριστερά να δώσει τη μάχη μαζί μας με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αυτές οι καρδιές να βάλουν τη δική τους φωτιά σε δήμους και περιφέρειες γεμίζοντας τις κάλπες με τα γαρύφαλλα της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αυτό τον κόσμο καλούμε να στείλει τους αγωνιστές και τους κομμουνιστές στο β γύρο για να τους χαλάσουμε το πάρτι και για να φτιάξουμε πόλεις και γειτονιές στο ύψος των πραγματικών αναγκών στο μπόι των ονείρων μας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU