Ηράκλειο Αττικής – Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την Κέλλυ Παπαϊωάννου

Το ψηφοδέλτιο της για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου έδωσε στη δημοσιότητα η Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου Αττικής, η οποία στηρίζει την υποψηφιότητα της υποψήφιας Δημάρχου Κέλλυς Παπαϊωάννου.

Το ψηφοδέλτιο θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στη Βίλα Στέλλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση (UPDATE 1/9):

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου Αττικής, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Δήμο,  δίνει στη δημοσιότητα τους υποψήφιους για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Εκλογές που μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για να βγουν πιο δυνατά στο προσκήνιο οι διεκδικήσεις των λαϊκών οικογενειών για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος.

Είναι στο χέρι μας να δεχτούν πλήγμα  τα αστικά κόμματα και οι υποψήφιοι που τα στηρίζουν, η πολιτική τους που μας τσακίζει καθημερινά για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Να είναι περισσότεροι οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι Δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που θα στέκονται μαζί με το λαό, στην πρώτη γραμμή της πάλης του. Να δώσουμε πνοή στον αγώνα, στην ελπίδα, στο δρόμο της ριζικής ανατροπής.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι το μόνο ψηφοδέλτιο που μπορεί να εγγυηθεί μια 100% ΛΑΪΚΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Απαρτίζεται από εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νεολαίους, γυναίκες και συνταξιούχους που συναντηθήκαμε στους μεγάλους αγώνες για τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα, βροντοφωνάξαμε μαζί «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!»

Στελεχώνεται από άνδρες και γυναίκες με σημαντική συμβολή και στους αγώνες που έγιναν στο Δήμο μας:  ενάντια στην εγκατάλειψη των σχολείων και των παιδικών σταθμών, για την κατάργηση των τροφείων, ενάντια στην επιβολή της βαριάς δημοτικής φορολογίας και των χαρατσιών. Που στήριξαν τις διεκδικήσεις για την αντισεισμική και αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, για τη στελέχωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για τα εργασιακά, δημοκρατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, την αλληλεγγύη στους λαούς. Που βγήκαν μπροστά ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία, ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών λαϊκών οικογενειών. Που έδωσαν μάχη ενάντια στη δράση φασιστών σε γειτονιές και σχολεία.

Συνδικαλιστές αγωνιστές του εργατικού λαϊκού κινήματος, μεταξύ αυτών 15 πρόεδροι και μέλη ΔΣ συνδικάτων, συλλόγων εκπαιδευτικών, οργανώσεων συνταξιούχων και αυτοαπασχολούμενων

  • 18 Εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι σε σχολεία και νηπιαγωγεία, τα περισσότερα εκ των οποίων στο Δήμο Ηρακλείου.
  • 3 μέλη ΔΣ φορέων του γονεϊκού κινήματος (Ένωση Γονέων Ηρακλείου, Σύλλογοι Γονέων)
  • 13 αυτοαπασχολούμενοι και μικροί επαγγελματοβιοτέχνες
  • 4 δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ
  • 3 εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας / Φαρμάκου (γιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές)
  • Πλήθος επιστημόνων και ανθρώπων των τεχνών.
  • 19 νέοι κάτω των 35 ετών

Η μεγάλη συμμετοχή γυναικών επιστεγάζεται με 5 υποψήφιες εκλεγμένες σε διοικήσεις φορέων του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος.

Η υποψήφια δήμαρχος και οι 65 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου αγωνιστικής συστράτευσης και ανατροπής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηρακλείου Αττικής είναι:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Παπαϊωάννου Καλλιόπη (Κέλλυ). Αρχιτέκτονας μηχανικός ΑΠΘ, με μεταπτυχιακούς τίτλους στην Αρχιτεκτονική Τοπίου (ΑΠΘ) και στο Σχεδιασμό του Χώρου (ΕΜΠ). Υποψήφια Διδάκτορας ΑΠΘ. Έχει εργασθεί ως ωρομίσθια λέκτορας στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Πάτρας. Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα. Μέλος της Αντιπροσωπείας ΣΑΔΑΣ-Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων και μέλος της Επιτροπής Παιδείας του ΤΕΕ. Μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

 

  1. Αθανασοπούλου Δήμητρα.
    Εργάζεται ως δασκάλα σε Δημοτικό Σχολείων των Πατησίων. Ήταν μέλος το ΔΣ του σωματείου εκπαιδευτικών Αριστοτέλη.
  2. Ανδριανοπούλου Ελευθερία.
    Εργάζεται ως αναπληρώτρια εικαστικός εκπαιδευτικός σε διάφορα σχολεία της Αττικής.
  3. Αποστολίδης Έκτορας.
    Εργάζεται ως δασολόγος. Είναι μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων.
  4. Βεντούρης Φρατζέσκος.
    26 ετών. Εργάζεται στον κλάδο του Μετάλλου, είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής. Συμμετέχει σε λαϊκά μουσικά σχήματα παίζοντας βιολί.
  5. Βλαντή Εύη
    Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση. Με πολύχρονη παρουσία στους τοπικούς αγώνες, αλλά και ευρύτερα στους ταξικούς αγώνες. Είναι συνταξιούχος του Δημοσίου.
  6. Βλαχόπουλος Αριστείδης (Άρης).
    Καθηγητής Φυσικής στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση
    Ν. Αττικής » Ο ΒΥΡΩΝ».
  7. Γαβρέλα Δήμητρα
    32 ετών. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «Ο Βύρων». Εργάζεται ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στην περιοχή του Ηρακλείου. 
  8. Γεωργίου – Τακιανού Ελένη
    Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου της ΟΓΕ. Εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη
  9. Γιαννοπούλου Ελευθερία.
    22 ετών. Είναι φοιτήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στο Τμήμα της Βιοτεχνολογίας και έχει τελειώσει βοηθός νοσηλευτή. Μέλος του ΔΣ της αδελφότητας Καλλιθέας-Φιλιατών του Ν. Θεσπρωτίας.
  10. Γκατζόλης Λευτέρης.
    Εκπαιδευτικός στην Φροντιστηριακή Εκπαίδευση. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και διδάσκει ως ιστορικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Νεότερη Ευρωπαϊκή Ιστορία.

 

 

  1. Γκούβας Γιώργος.
    Μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων και καθηγητής πληροφορικής στο 4Ο ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, όπως επίσης από τα ιδρυτικά μέλη και πρώτος αντιπρόεδρος του Συλλόγου ατόμων με νόσο crohn και ελκώδη κολίτιδα νόμου Αττικής. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας.
  2. Γκουνέλα Βάγια (Βάϊα)
    32 ετών. Είναι Γραμματέας του Σωματείου μισθωτών δικηγόρων και εργάζεται ως δικηγόρος.
  3. Διαμαντάκου Ελένη.
    Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο του Εθνικού Συμβουλίου ενάντια στα Ναρκωτικά (Ε.ΣΥ.Ν.). Έχει υπηρετήσει ως στέλεχος στην εκπαίδευση σε δημόσια σχολεία με πλούσια συνδικαλιστική δράση.
  4. Διαμαντίδης Κωνσταντίνος.
    33 ετών. Εργάζεται ως δημιουργός προσθετικών άκρων από σιλικόνη. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του σε ΙΕΚ λογιστικής.
  5. Ζαχάκου Θεανώ.
    35 ετών. Έχει σπουδάσει φωτογραφία και διατηρεί φωτογραφείο. Ταυτόχρονα, έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στο ΤΕΙ Αθήνας. Έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις στην περιοχή.
  6. Ζαχάρος Γιώργος.
    Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηρακλείου στις προηγούμενες εκλογές. Ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρεί κατάστημα στο Δήμο Ηρακλείου. Μέλος της Ένωσης ΕΒΕ Ηρακλείου. Με πλούσια δράση στο μαζικό κίνημα. Ως δημοτικός σύμβουλος, στάθηκε πάντα στο πλευρό των δημοτών και των εργαζομένων του Δήμου.
  7. Ζησιμοπούλου Ελένη.
    Συνταξιούχος νηπιαγωγός. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Αθήνας και μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ηρακλείου. Με μεγάλη δράση στο μαζικό κίνημα.
  8. Ζώρη Σοφία.
    35 ετών. Εργάζεται ως παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Πατησιών. Εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές στην παιδιατρική λοιμωξιολογία. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου διατέλεσε μέλος της πενταμελούς επιτροπής γιατρών ΕΙΝΑΠ. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος αγώνων των υγειονομικών.
  9. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης.
    Δημοσιογράφος. Εργάζεται σε ενημερωτικό site και στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.
  10. Ιωαννίδης Ευστράτιος (Τάκης).
    Φαρμακοποιός, διατηρεί φαρμακείο στην περιοχή του Ηρακλείου. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου Αττικής. Στέλεχος της Πανεπιστημονικής Κίνησης Φαρμακοποιών.
  11. Καραντωνίου Κυριάκος.
    Ελεύθερος επαγγελματίας με ειδικότητα Εναερίτη και κύρια ασχολία την Επισκευή Πτερυγίων Ανεμογεννητριών. Έχει εργαστεί στον κλάδο τηλεπικοινωνιών για πολλά χρόνια. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο εξωτερικό (Γερμανία, Κατάρ). Μέλος του ΔΣ του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική (μπάσο), συμμετέχοντας σε λαϊκό και ροκ σχήμα.
  12. Καρμής Περικλής.
    Συνταξιούχος. Αντιπρόεδρος του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής, Πρόεδρος του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ –ΔΣΕ Ηρακλείου Αττικής και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ.
  13. Κερεκάδης Ηλίας.
    Εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Μενιδίου. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στο Μενίδι.
  14. Κοκκινίδης Κώστας.
    Εργάζεται ως αγιογράφος. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Πτυχιούχος Φυσικός.
  15. Κοκολάρας Σωτήρης.
    Μηχανικός αυτοκινήτων, διατηρεί συνεργείο στην περιοχή του Ηρακλείου. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου Αττικής.
  16. Κονταλή Ειρήνη.
    24 ετών. Φοιτήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης.
  17. Κορτέσης Θρασύβουλος (Θράσος).
    Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Με πλούσια δράση στο γονεϊκό κίνημα του Δήμου Ηρακλείου

 

  1. Κόσυβας Σταμάτης.
    33 ετών. Εργάζεται ως βοηθός φυσικοθεραπείας. Γραμματέας της Ένωσης Αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου Αττικής. Αναπληρωματικό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου.
  2. Κριτσιώπης Γιώργος.
    35 ετών. Αυτοαπασχολούμενος Δικηγόρος. Διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο. Δραστηριοποιείται στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ως αθλητής.
  3. Κυριαζής Καλλικρατίδας (Κράτης).
    Συνταξιούχος Οικονομολόγος, με σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ.
  4. Λάιου Ράνια.
    Έχει εργαστεί ως συμβασιούχος στο τμήμα Πολιτισμού του Δήμου. Δραστηριοποιείται αγωνιστικά στο χώρο των ΑμΕΑ, μέσα από τη ΣΕΑΝ.

 

 

  1. Λεκάτη Ευαλούνα.
    33 ετών, ιδιωτική υπάλληλος. Έχει δραστηριοποιηθεί συνδικαλιστικά στο Σύνδεσμο Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά.  Έχει αποφοιτήσει από ΙΕΚ Logistics.
  2. Λυκούρας Βασίλης.
    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, φυσικός. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Ηράκλειο. Ως δημοτικός σύμβουλος, όπου συνέβαλε στην προώθηση των συμφερόντων των δημοτών. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών.

 

  1. Λυκουρέση Αθηνά.
    Εργάζεται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου. Εκλεγμένη στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων του Δήμου. Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ. Είναι στην θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ και έχει συμμετάσχει σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων ως ηθοποιός.
  2. Μανταλόβας Χρήστος.
    Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Κοινωνική Θεωρία.
  3. Μαρτζάκλης Θοδωρής.
    Λογιστής, διατηρεί λογιστικό γραφείο στην περιοχή του Ηρακλείου. Είχε πλούσια αγωνιστική δράση ως εργαζόμενος στο χώρο των λογιστών σε μεγάλο πολυκατάστημα.
  4. Μελένιος Μιχάλης.
    34 ετών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων. Έχει διατελέσει μέλος του Σωματείου εργαζομένων στην εστίαση.
  5. Μιχελάκος Κυριάκος.
    Εργάζεται ως οδηγός στις αστικές συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ.). Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με τις δυνάμεις ΔΑΣ ΟΑΣΑ και ΠΑΜΕ αστικών συγκοινωνιών. Συμμετείχε στο παρελθόν στο γονεϊκό κίνημα του Δήμου
  6. Μπαμπανιώτης Κώστας.
    32 ετών, εργάζεται στην εξυπηρέτηση πελατών στη skroutz. Επικεφαλής της Σωματειακής Επιτροπής του Σ.Ε.ΤΗ.Π. στην εταιρεία.
  7. Μπατζωράκης Μιχάλης.
    Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με MSc στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική. Εργάζεται ως ασκούμενος ορκωτός ελεγκτής με ειδίκευση στους ελέγχους φορολογικής συμμόρφωσης. Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (Ε.Λ.Ε.Π.Α).
  8. Νιάρχου Γεωργία.
    Εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση ως χημικός, σε σχολεία της Ν. Ιωνίας. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με την ΑΣΕ ΠΑΜΕ στο χώρο της Δ΄ΕΛΜΕ.

 

 

  1. Νικολάου Πέτρος.
    27 ετών. Εργάζεται στο μάρκετινγκ εταιρίας στο ναυτιλιακό τομέα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, τομέας Μάρκετινγκ, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Μιλάει την Αγγλική και Δανική γλώσσα. 
  2. Οργέττα Άννα (Μαριάννα).
    Οικονομολόγος, καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης. Σπούδασε στο κρατικό πανεπιστήμιο “Λομονόσοφ” της Μόσχας στην ΕΣΣΔ. Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών με ειδίκευση στην πολιτική οικονομία. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ). Μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου “Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό”.

 

  1. Πάκιας Μανώλης.
    Συνταξιούχος. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Φωτοειδησειογραφία. Δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του φωτορεπορτάζ, όπου υπήρξε πάντα στην πρώτη γραμμή αναδεικνύοντας τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας Ριζοσπάστη και του portal 902.gr.
  2. Παπαδόπουλος Κώστας.
    Υδραυλικός, αυτοαπασχολούμενος. Αντιπρόεδρος της Ένωσης αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ του Ηρακλείου με σημαντική συνδικαλιστική δράση.
  3. Παπαδόπουλος Χρήστος.
    26 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο των ΜΜΕ. Έχει ολοκληρώσει της σπουδές του στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών του Παντείου.
  4. Παπαευθυμίου Μαρία.
    Εργαζόμενη στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Γενική γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ηρακλείου Αττικής και πρώην πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 7ουΝηπιαγωγείου Ηρακλείου Αττικής. Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΓΔΥ). Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής. 
  5. Παρασκευόπουλος Γιάννης.
    Αυτοαπασχολούμενος, διατηρεί κατάστημα στο Ηράκλειο. Πρόεδρος της Ένωσης αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου, με σημαντική συνδικαλιστική δράση. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου. Τακτικό μέλος στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ)
    .
  6. Περηφάνου Ελένη.
    Εργαζόμενη στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Γ. Υποδομών. Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου της ΟΓΕ.
  7. Πικέας Ιάσονας.
    33 ετών. Εργάζεται σε δικηγορική εταιρία και είναι μέλος του κλαδικού σωματείου χρηματοπιστωτικού. Τελειόφοιτος του Τμήματος στατιστικής και ασφαλιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

 

 

  1. Πυλαρινός Σταμάτης.
    Συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο του Μετάλλου. Με συνδικαλιστική δράση στο χώρο τον αυτοαπασχολούμενων.
  2. Ράπτη Βιβή.
    Συνταξιούχος Βρεφονηπιοκόμος, με πολλά χρόνια θητεία σε σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου. Με πλούσια συνδικαλιστική δράση στο χώρο των βρεφονηπιακών σταθμών.
  3. Σάρλη Τασία.
    Γυμνάστρια, με σπουδές στη Σοβιετική Ένωση. Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου της ΟΓΕ.
  4. Σεχίδου Άννα.
    Εργάζεται ως μαία στο Κέντρο Υγείας Ν. Ιωνίας. Εκλεγμένη επί σειρά ετών στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Με πλούσια δράση στο λαϊκό κίνημα, στη γειτονιά, στο φοιτητικό κίνημα,  στο γονεϊκό κίνημα.
  5. Σιμόπουλος Κώστας.
    Αυτοαπασχολούμενος, διατηρεί κατάστημα στον κλάδο της βιομηχανικής εκτύπωσης. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου.
  6. Σκανδάλης Νεκτάριος.
    Εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου. Εκλεγμένος στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων του Δήμου.
  7. Σπυράτου Αθηνά.
    Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση. Καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου. Γενική Γραμματέας της Δ΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής. Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ).
  8. Σταυρινουδάκη Μαρία.
    Φιλόλογος, εργάζεται ως καθηγήτρια σε νυχτερινό σχολείο του Πειραιά. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 7ου Δημοτικού Ηρακλείου.
  9. Στρούζα – Χαρτοφύλακα Ειρήνη.
    Φιλόλογος και Ειδική Παιδαγωγός. Εργάζεται στην παράλληλη στήριξη σε σχολεία. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ηρακλείου. Με σπουδές στη ζωοθεραπεία και πλούσια φιλοζωική δραστηριότητα.
  10. Τόλη Ευαγγελία (Λία).
    Εργάζεται ως δασκάλα Γενικής σε δημόσια σχολεία. Έχει υπηρετήσει στο 1ο ,8ο , 2ο, 4ο ,7ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου Αττικής. Δραστηριοποιήθηκε εθελοντικά στη Στέγη Ανηλίκων Νέας Ιωνίας. Διετέλεσε Γραμματέας στον πολιτιστικό Σύλλογο Κρικελλιωτών «ο Άγιος Νικόλαος» και παραμένει ως και σήμερα μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, με ενεργή συμμετοχή στον αγώνα κατά της εγκατάστασης ΑΠΕ στο Νομό Ευρυτανίας. Διετέλεσε μέλος ΔΣ του Συλλόγου Εκαπιδευτικών  Α΄θμιας εκπαίδευσης «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» ,εκλεγμένη με την παράταξη της ΑΣΕ Εκπαιδευτικών.  Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ευπαθών ομάδων, με ενεργό δράση στη ΣΕΕΑΝ και στον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων.

 

 

  1. Τόλια Αγόρη.
    Εργάζεται ως στέλεχος λογιστηρίου ανώνυμης εταιρείας. Μέλος του Σωματείου λογιστών Αθήνας
  2. Τριανταφύλλου Κατερίνα.
    Βρεφονηπιοκόμος, εργάζεται σε βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Ηρακλείου. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου και μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ηρακλείου.
  3. Χαρδαλιάς Τάσος.
    35 ετών. Εργάζεται ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στην Α΄ Βάθμια εκπαίδευση σε διάφορα σχολεία του Ηρακλείου. Απόφοιτος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας εκπαίδευσης «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ».

 

  1. Χριστόπουλος Βασίλης.
    Εργάζεται ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στη Θεατρική Αγωγή. Έχει θητεύσει σε διάφορα σχολεία του Ηρακλείου. Απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο χώρο της εκπαίδευσης με την ΑΣΕ, στα πλαίσια του συλλόγου εκπαιδευτικών Α΄ Βάθμιας εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης»

65. Ψυλλίδης Μάριος.
35 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος. Στέλεχος του ΚΚΕ, με πλούσια συνδικαλιστική δράση.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU