Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Ιωνίας: Ένα μπράβο για την αντιφασιστική στάση της Original Νέας Ιωνίας

«Ένα μπράβο για την αντιφασιστική στάση της Original Νέας Ιωνίας»

Με δήλωση του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας Κώστας Κατιμερτζόγλου εξαίρει την αξιέπαινη ενέργεια των φιλάθλων της Original Νέας Ιωνίας για την κατάθεση στεφάνου  στο μνημείο των πεσόντων της ΕΑΜικής  Εθνικής Αντίστασης στη Ν. Αρτάκη.

Συγκεκριμένα:

«Υπάρχουν Σύνδεσμοι οπαδών αθλητικών ομάδων που τιμούν την ιστορία του λαού μας, τους αγώνες του  και τις θυσίες του.

Παράδειγμα αξιέπαινο η απότιση φόρου τιμής των φιλάθλων της Οriginal των συνδέσμων της Ν. Ιωνίας  και των Εξαρχείων στο μνημείο των πεσόντων της ΕΑΜικής  Εθνικής Αντίστασης στη Ν. Αρτάκη (έργο του αντιστασιακού καλλιτέχνη Θωμά Μώλου), πριν από τον αγώνα της ομάδας  χάντμπολ της ΑΕΚ στη Χαλκίδα για την κατάκτηση του κυπέλου Ευρώπης.

Τέτοιες  δράσεις δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και αντίστασης  ενάντια  στην πλήρη εμπορευματοποίηση  του αθλητισμού, τον ιδεολογικό έλεγχο και την υποταγή της νεολαίας στα συμφέροντα των διάφορων  μεγαλοεπενδυτών και των κυβερνήσεων  που τους υπηρετούν.

Τα παιδιά της Original της Ν. Ιωνίας αποδεικνύουν κάθε τόσο, μέσα και από τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της πόλης μας, ότι οι αγνοί φίλαθλοι, αυτοί που έχουν βγει από τα σπλάχνα της εργατιάς και της προσφυγιάς δεν μπαίνουν εύκολα στο χέρι.

Τιμούν τις προοδευτικές παραδόσεις της ομάδας τους και δεν ξεχνούν ότι οι  παππούδες τους  έδωσαν τη ζωή τους για μια κοινωνία δίκαιη και ειρηνική, βαδίζοντας και οι ίδιοι στα δικά τους βήματα.

Είναι σίγουρο ότι τέτοιοι φίλαθλοι θα απομονώσουν και θα αποβάλουν κάθε φασιστικό στοιχείο που προσπαθεί ύπουλα τα τελευταία χρόνια να μπει στους κόλπους των συνδέσμων τους.

Μπράβο παιδιά! Ψηλά το κεφάλι, μαζί με τους εργαζόμενους!»

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU