Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας – Ανακοίνωση για την παιδική χαρά στο Παναιτώλιο

Ιωνιώτισσες – Ιωνιώτες , η  ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  χαιρετίζει τη δυναμική, μαζική κινητοποίηση των  φορέων της πόλης μας στο Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας και την παρέμβαση γονιών και παιδιών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 27/03/23  για την άμεση αποκατάσταση  της παιδικής  χαράς  στην αυλή  του Παναιτωλίου και τη διατήρηση του συνολικά ως δημόσιο και δωρεάν  χώρο χωρίς καμιά εμπορική μελλοντική χρήση.

Τα  αιτήματα που προβλήθηκαν από την εισήγηση της Λαϊκής Συσπείρωσης ενσωματώνοντας και τα αιτήματα των παριστάμενων γονιών και δημοτικών συμβούλων ψηφίστηκαν  ομόφωνα ως απόφαση του δημοτικού συμβουλίου   η οποία και δεσμεύει τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα στην πραγματοποίησή  της ( παρά τις κωλυσιεργίες και τα εμπόδια που έθετε η δημοτική  αρχή δια του προέδρου του Δ.Σ. για μην υπάρξει δέσμευση για την υλοποίησής της ).

Το Παναιτώλιο θα παραμείνει δημόσιος χώρος αναψυχής και πολιτισμού ελεύθερος στους κατοίκους της Ν. Ιωνίας και η παιδική χαρά θα επανατοποθετηθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και τη πιστοποίηση που χρειάζεται. Αυτή είναι η θέληση του λαού της περιοχής και με την αγωνιστική του παρέμβαση απέδειξε ότι μπορεί να την επιβάλλει!

Καλούμε τον λαό της πόλης μας σε επαγρύπνηση ενάντια σε κάθε προσπάθεια που θα έρθει σε αντίθεση με την παραπάνω απόφαση. Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα ενημερώνει για τα βήματα  της δημοτικής αρχής σε ό, τι αφορά την υλοποίησή της.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU