Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας: Απαράδεκτο να μην ενημερωθούν οι συμβασιούχοι ότι άλλαξε η ημερομηνία πληρωμής τους

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στη νέα διαδικασία πληρωμής των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου του δήμου Νέας Ιωνίας, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Όπως σημειώνει «η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται στον αγώνα των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου του δήμου μας, που σήμερα (σ.σ. Παρασκευή 8 Μαρτίου) είχαν μια δυσάρεστη «έκπληξη»: Ενώ ήταν η μέρα πληρωμών, δεν μπήκαν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους.

 

Όταν προσπάθησαν να ενημερωθούν από την Δημοτική Αρχή για το τι συμβαίνει, έμαθαν πως δε θα πληρωθούν σήμερα, αλλά στις 13 Μάρτη και πως αυτή θα είναι η ημερομηνία πληρωμών πλέον.

 

Θεωρούμε πως είναι απαράδεκτο να μην έχουν ενημερωθεί οι εργαζόμενοι για αυτήν την αλλαγή. Πόσο μάλλον, που ζούμε σε εποχές που η λαϊκή οικογένεια στενάζει από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την δυσβάσταχτη ακρίβεια, τους υπέρογκους λογαριασμούς, τα φροντιστήρια, τα ενοίκια και πόσα άλλα. Άρα, κάθε μέρα που περνάει, ειδικά όταν πλησιάζει η μισθοδοσία,  μετράει όπως λέμε και το ευρώ.

 

Η δημοτική αρχή έχει ευθύνη καθώς έπρεπε να είχε βρει τον τρόπο να πληρωθούν έγκαιρα οι εργαζόμενοι και να μην ταλαιπωρηθούν. Η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις και στις δίκαιες διεκδικήσεις τους».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU