Ληστεία με θύτες και θύματα ανήλικους στη διαδρομή του τρένου Νέα Ιωνία – Ηράκλειο…

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς το βράδυ της Τρίτης στον σταθμό των ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής, με τις βαριές κατηγορίες της απόπειρας ληστείας και πρόκληση σωματικών βλαβών εις βάρος άλλων δύο ανηλίκων – μάλιστα είχαν πάνω τους και ψεύτικο πιστόλι!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο ανήλικοι είχαν επιβιβαστεί σε συρμό του τρένου από το σταθμό της Νέας Ιωνίας, με κατεύθυνση το Μαρούσι.

Ωστόσο στη διαδρομή προς το Ηράκλειο τους πλησίασε μια ομάδα νεαρών ατόμων ζητώντας τους να τους δώσουν τα χρήματα τους.

Ο δύο ανήλικοι αρνήθηκαν, με συνέπεια η ομάδα των δραστών να τους χτυπήσει, τραυματίζοντας και ελαφρά τον ένα από τους δύο ανήλικους και στη συνέχεια κατέβηκαν από το τρένο στον σταθμό του Ηρακλείου Αττικής.

Ωστόσο η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και λίγο αργότερα εντόπισε δύο από τους δράσεις, οι οποίοι ήταν επίσης ανήλικοι και μάλιστα βρέθηκε πάνω τους και ένα πιστόλι ρέπλικα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Ηρακλείου Αττικής, όπου και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης και ληστείας. 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU