Ληστεία σε διαμέρισμα στην Άγγελου Σικελιανού στη Νέα Ιωνία

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στην Άγγελου Σικελιανού στη Νέα Ιωνία, στην περιοχή της Νεάπολης – Σαφράμπολης, χθες το βράδυ. Στο σπίτι διαμένουν ένας 85χρονος και μία 54χρονη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Σικελιανού, και με την απειλή σφυριού και ψαλιδιού ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και την γυναίκα.

Στη συνέχεια, αφού τους απείλησαν ότι θα τους σκοτώσουν, ερεύνησαν όλο το σπίτι, ενώ μόλις βρήκαν χρήματα και κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή. Συγκεκριμένα, οι δράστες άρπαξαν περίπου 400 ευρώ, κοσμήματα και ένα αεροβόλο πιστόλι, πριν φύγουν.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση από τη μια ψάχνουν εικόνες από τους δράστες που μπορεί να έχουν καταγράψει κάμερες στην περιοχή και από την άλλη ερευνούν εξονυχιστικά το διαμέρισμα αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα των δύο ληστών.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU