Νέα Ιωνία: Η ληστεία της ημέρας στην οδό Σαπουντζάκη σήμερα τα ξημερώματα

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης οικογένεια μέσα στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία, στην οδό Σαπουντζάκη, κοντά στα φανάρια του “Βλάχου”, μετά τον μεγάλο «Σκλαβενίτη».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 4.05 ληστές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν από μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου. Οι δράστες βρέθηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού, πηδώντας από ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας.

Αφού μπήκαν στο σπίτι απείλησαν με όπλο τον 78χρονο ιδιοκτήτη, έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτου, τη σύζυγό του και την κόρη του. Στη συνέχεια, άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα. Ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο ένας ληστής κράτησε ομήρους τη μητέρα και την κόρη, προκειμένου ο συνεργός του να αρπάξει με την απειλή όπλου τον 78χρονο επιχειρηματία και να τον κατεβάσει στον 1ο όροφο όπου διατηρεί το κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Εκεί το θύμα τους παρέδωσε μετρητά μέσα από χρηματοκιβώτιο. Το σύνολο του αφαιρεθέντος ποσού ανέρχεται στις 10.000 ευρώ. Οι δράστες εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια που εκτιμά ότι πρόκειται για σεσημασμένους ληστές.

Πηγή: ieidiseis.gr 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU