Συνάντηση Λιβάνιου – Μανούρη με αντικείμενο την επανεκκίνηση των έργων στη Νέα Ιωνία

Mε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, με αντικείμενο τη συζήτηση εκ νέου των πιθανοτήτων να επανεκκινήσουν ορισμένα από τα έργα που, σύμφωνα με τη σημερινή δημοτική αρχή, «έχουν παγώσει με ευθύνη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής».

 

Όπως σημειώνεται «τα έργα δυστυχώς δεν έχουν ακόμα ενταχθεί αφού οι αρχικές υποβληθείσες προτάσεις στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»,  έμειναν για πολύ καιρό χωρίς μελέτες και διαγωνιστικές διαδικασία έτσι σήμερα να μην υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης.

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Θεόδωρος Λιβάνιος έδειξε ενδιαφέρον και αναγνώρισε τόσο την σπουδαιότητα της έναρξης των έργων αυτών όσο και τον αγώνα δρόμου που κάνουμε ως νέα Δημοτική Αρχή της πόλης ώστε να προλάβουμε το τρένο της ανάπτυξης που δεν σταμάτησε στη Νέα Ιωνία την περίοδο 2019-2023.

 

Συνεχίζουμε διεκδικώντας να ξεκινήσουν τα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος της Νέας Ιωνίας και είμαστε αισιόδοξοι δουλεύοντας ασταμάτητα προς αυτή την κατεύθυνση», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU