Νέα Ιωνία – Συνάντηση Μανούρη με Κεραμέως: «Η Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του»

Με την Υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, στο πλαίσιο των επαφών του με αρμόδιους φορείς, για την ενημέρωση τους σχετικά με την κατάσταση αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν στην πόλη της Νέας Ιωνίας.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Νέας Ιωνίας δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, ωστόσο μάλλον θεωρείται δεδομένο ότι θα συζητήθηκε και το θέμα της ΕΡΙΟΤΕΚ (δείτε εδώ: «Εκστρατεία» για την ΕΡΙΟΤΕΚ στον Περισσό ξεκινά ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης – βίντεο )

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «συζητήσαν για θέματα που αφορούν τόσο τη στρατηγική της Κυβέρνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που χρειάζονται.

 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος έθεσε, από την πλευρά του, τα προβλήματα και τα ζητήματα που αφορούν τη Νέα Ιωνία. Η Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του.

 

Τόσο η Υπουργός Εσωτερικών όσο και ο Δήμαρχος δεσμεύθηκαν ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη συζήτηση ώστε να δημιουργηθεί ένα σαφές χρονοδιάγραμμα επίλυσης χρόνιων προβλημάτων που αφορούν την πόλη της Νέας Ιωνίας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU