Παναγιώτης Μανούρης: «Στασιμότητα και μηδενικό έργο στη Νέα Ιωνία!»

Παντελώς ανέτοιμη, χωρίς κανέναν απολύτως σχεδιασμό και με κανένα όραμα για την πόλη αποδείχτηκε η παρούσα δημοτική αρχή της Νέας Ιωνίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” Παναγιώτης Μανούρης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα διεκδικήσει και πάλι το δημαρχιακό θώκο τον προσεχή Οκτώβρη, καθώς όπως είπε το θεωρεί χρέος του στους χιλιάδες πολίτες που στήριξαν την παράταξη το 2019 και την έφεραν πρώτη και με διαφορά στον πρώτο γύρο των εκλογών.

«Δεν μπορεί να ισχυριστεί η δήμαρχος σε καμία περίπτωση πως παρέλαβε καμένη γη από την προηγούμενη διοίκηση. Αποδείχτηκε ανέτοιμη, χωρίς κανέναν σχεδιασμό, περιχαρακώθηκε η δήμαρχος και δεν συνεργάστηκε με κανέναν», τόνισε ο κ. Μανούρης.

Επιπρόσθετα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας έκανε λόγο για στασιμότητα σε όλους τους τομείς, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο κυκλοφοριακό, την έλλειψη χώρων στάθμευσης, την υποβάθμιση της καθαριότητας και την μη αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων.

«Με την στάση και την πολιτική της η δήμαρχος έχει καταστήσει το δήμο μας προβληματικό», επισήμανε ο κ. Μανούρης.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Μανούρη στο παρακάτω link:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU