“Δημιουργία Αλληλεγγύη – Παναγιώτης Μανούρης” – Ένταξη στην παράταξη της Χριστίνας Παπαηλιοπούλου

Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  – Σε συνέχεια του υπ’αριθμ. 26394/27-10-2022 εγγράφου σας και  δεδομένων : α) του αιτήματος της κας Παπαηλιοπούλου όπως εκφράζεται στην επιστολή της με  ημερομηνία  22 Οκτωβρίου 2022   που επισυνάπτεται  . β) Της ομόφωνης αποδοχής – του αιτήματος της για  συμπόρευση  – από την  Δημοτική Ομάδα της Δημοτικής μας Παράταξής  «Δημιουργία-Αλληλεγγύη», πλέον έχει τον χαρακτήρα της άτυπης συνεργασίας μας σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε ότι το ανωτέρω αίτημα της κας Παπαηλιοπούλου  λογίζεται ως δήλωση  για την πολιτική της συμπόρευση με την  Παράταξη μας  . Εξυπακούεται ότι  στο πλαίσιο ισχύος της διάταξης του άρθρου 114, παρ 4α του Ν.4623/2019  (Νόμου Θεοδωρικάκου)  συνεχίζει να είναι  Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, σε ό,τι αφορά στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Για την Παράταξη  «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Μανούρης Παναγιώτης

Καναβός Μιλτιάδης

Τσομπάνογλου Φώτιος

Λάμπρου Χαράλαμπος

Λαζαρίδης Ιωάννης

Κλάρα Αναστασία

Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος

Σκευοφύλαξ Σωτήριος

Αναμουρλόγλου Χρήστος

Αγγελακοπούλου Αναστασία

Στέφας Γεώργιος

Ναϊσίδου Σοφία

Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ

Τσομπανίδου Γεωργία

———————————————————————————————————-

 

Νέα Ιωνία 22 Οκτωβρίου 2022

Προς Δημοτική Παράταξη Δήμου Νέας Ιωνίας

«Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Αγαπητέ κε Μανούρη, Αγαπητοί Συνάδελφοι της Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» απευθύνομαι με το έγγραφο αυτό σε σας θέλοντας να σας εκφράσω την προσδοκία μου να με αποδεχθείτε ως μέλος της Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και να πορευθούμε για το υπόλοιπο της θητείας, στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσα από κοινούς αγώνες.

Από την αρχή της θητείας της σημερινής Δημοτικής Αρχής, έγινε κατανοητό από εμένα, γι’ αυτό δήλωσα ανεξάρτητη μετά από ένα μικρό διάστημα ότι η Δημοτική Αρχή έπαιξε ένα βρώμικο παιχνίδι κατά την διάρκεια των εκλογών, το οποίο και μου αποκαλύφθηκε στην πορεία. Επίσης φάνηκε γρήγορα ό,τι τα  όσα έλεγε  ό,τι ήθελε  να κάνει ήταν στην μεγάλη τους πλειοψηφία ψέματα.

Στην πορεία προστέθηκε η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημάρχου και των μελών της Δημοτικής Αρχής η οποία ξεπέρασε κάθε όριο. Πίστευα ότι μπορεί να είναι απλά μία αποτυχημένη Δημοτική Αρχή, αλλά όχι σε αυτό το χάλι που ανάγκασε πολλούς συναδέλφους, άλλους να παραιτηθούν, κατηγορώντας την ως την χειρότερη Δημοτική Αρχή και άλλους σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο να  λένε  και σωστά, ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει πράγματι ξεφύγει.

Παράλληλα βλέποντας την λειτουργία της Δημοτικής σας Παράταξης σε πολλά επίπεδα, βρέθηκα να συνεργάζομαι με συναδέλφους, όπως σε θέματα ισότητας, σε θέματα καθημερινότητας με τους πολίτες και πλέον γνωρίζω και σέβομαι τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Παράταξη .   Δεσμεύομαι  λοιπόν ότι θα ακολουθήσω τις διαδικασίες τις εσωτερικές τις οποίες έχετε ως Παράταξη και πιστεύω ότι αν μου δώσετε την ευκαιρία να ενσωματωθώ στην Δημοτική σας παράταξη, θα λειτουργήσω με βάση αυτές. Γνωρίζω ότι ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος  οι τοποθετήσεις μου είχαν μια άλλη συχνότητα ενώ τις αποφάσεις για τις παρεμβάσεις μου τις έπαιρνα η ίδια.

Τώρα πλέον στην Δημοτική σας Παράταξη, αν με αποδεχθείτε, να ξέρετε ότι θα ακολουθήσω τις διαδικασίες που προβλέπονται και τις οποίες ακολουθείτε  προκειμένου να έρχονται θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο προετοιμασμένα και μετά από την έγκριση των υπεύθυνων, όπως έχω μάθει  Δημοτικών Συμβούλων που ασχολούνται με τους συγκεκριμένους τομείς δράσεων  και με την ενημέρωση και σύμφωνη γνώμη φυσικά  της Δημοτικής ομάδας.

Με την τυχόν   αποδοχή από μέρους σας της ένταξής μου στην παράταξη  είναι προφανές ότι το σχέδιο που έχετε για την πόλη μας  θα είναι πλέον και για μένα ένα σχέδιο που  θα το  υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Ασχετα με τις εκλογές που έρχονται και με δεδομένο οτι το ψηφοδέλτιο το φτιάχνει μόνο ο επικεφαλής, θέλω να σας πω ότι σε αυτή την θητεία  τον τελευταίο χρόνο  της οποίας διανύουμε θα είμαι πιστή στις αρχές της παράταξης και προφανώς κοντά σε σας θα μάθω  πολλά περισσότερα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση τόσο εσάς όλους τους συναδέλφους της Παράταξης όσο και τον κ. Μανούρη. Όποια και να είναι η απόφαση σας εγώ θα συνεχίσω κοντά σας για το καλό της πόλης μας .

 

Μετά Τιμής

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

 

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU