Με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων συναντήθηκε η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου

H Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Αλατσίδου συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιουνίου 2021 στο Δημαρχείο της πόλης.
Συγκεκριμένα, σε εποικοδομητικό κλίμα η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας Μαρία Ζαχουδάνη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας Γιώργος Ανδριέλος έθεσαν ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με το νεοϊδρυθέν Πειραματικό Σχολείο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.
Από την πλευρά της, η Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την επίσκεψή τους, άκουσε προσεκτικά τα θέματά τους και δήλωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.
Τέλος, η Δήμαρχος έδωσε τα εύσημα για τον τρόπο λειτουργίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας με αποκορύφωμα τη μεγάλη διάκριση του περασμένου Οκτώβρη με την ομάδα Gemma Robot Neas Ionias να κατακτά τη 4η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU