Μία Ιωνιώτισσα, στην οποία πρέπει να σταθούμε δίπλα της

Τη δυνατότητα να αποκτήσει η Δήμητρα -μία Ιωνιώτισσα που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου δύο (SMA II) – ένα προσβάσιμο αυτοκίνητο, προσφέρει η γνωστή και αξιόπιστη πλατφόρμα gogetfunding.com.

Ήδη για τη σχετική εκστρατεία υπάρχει ανάρτηση στην ομάδα Καλογρέζα:

Όπως αναφέρεται στην σχετική πλατφόρμα, «η Δήμητρα, είναι 14ων ετών και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου δύο (SMA II), μια σπάνια εκφυλιστική νόσο που προκαλεί την ατροφία όλων των μυών της. Χρησιμοποιεί ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι έξοδοι μας, ειδικά τον τελευταίο καιρό, έχουν γίνει πολύ δύσκολες, σχεδόν αδύνατες και αυτό γιατί σε κάθε μεταφορά πρέπει να σηκώσουμε το αμαξίδιο της και την ίδια εντός και εκτός του αυτοκινήτου. Όσο περνούν τα χρόνια η διαδικασία αυτή γίνεται όλο και δυσκολότερη αφού μεγαλώνει και η ίδια αλλά και οι γονείς της, στο σημείο που δεν μπορούμε να βγαίνουμε από το σπίτι όσο θα θέλαμε, παρόλο που η Δήμητρα αγαπάει να είναι έξω!

Από όταν υπεβλήθη σε σπονδυλοδεσία, η θέση της στο κάθισμα του αυτοκινήτου, δεν είναι καθόλου ασφαλής και βολική, κάτι που περιορίζει κατά πολύ τα μέρη στα οποία μπορούμε να πηγαίνουμε… η Δήμητρα από όταν ξεκίνησε ένα φάρμακο για την πάθησή της έχει πολύ παραπάνω αντοχή, οπότε θεωρούμε πολύ άδικο να μην μπορεί να την χρησιμοποιήσει όπως θα ήθελε!

Ένα προσβάσιμο αυτοκίνητο λοιπόν είναι απαραίτητο… Θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας! (αυτού του είδους τα αυτοκίνητα επιτρέπουν στον χρήστη του αμαξιδίου να κάθεται επάνω του κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσει κάποιος ούτε το ανάπηρο άτομο, ούτε το αμαξίδιο!)».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU