Μουσική και κολύμβηση: Σαν τον σκύλο με την γάτα. Υπάρχει λύση; (Video)

Έχετε προσπαθήσει να ακούσετε μουσική με αδιάβροχο, προφανώς, mp3 player όταν κολυμπάτε είτε στη θάλασσα, είτε σε κολυμβητήριο; Όσοι το έχετε κάνει κάνει, θα έχετε καταλήξει στα εξής:

  • Το νερό και η μουσική ΔΕΝ είναι καθόλου καλοί φίλοι. Μπορεί ο ήχος να μεταδίδεται πολύ πιο έντονα στο νερό, όμως άλλο πράγμα να ακούσει απλά κάτι και άλλο πράγμα να απολύσεις τη μουσική σου.
  • Τα οικονομικά no name κινέζικα αδιάβροχα ακουστικά mp3 είναι απλά το απόλυτο χάσιμο χρήματος. Με ένα κόστος από 10 έως 20 ευρώ, θα δουλέψουν το πολύ λίγες εβδομάδες, με ένα δύσχρηστο μενού και με «δώρο» έντονο πόνο στα αυτιά.

Με λίγα λόγια, για τα συγκεκριμένα προϊόντα ισχύει απόλυτα το «η φτώχεια τρώει τον παρά». Συμβουλή; Ξεπεράστε ακόμη και τα επώνυμα αδιάβροχα mp3 που βρίσκονται σε μία μέση τιμή και προς τα πάνω, όπως αυτά της Sony, που θα τα βρείτε από 75 έως 150 ευρώ.

Ο άρχοντας των αδιάβροχων ακουστικών mp3 λέγεται Aftershokz με το μοντέλο Xtrainerz και κοστίζει μεν κάτι παραπάνω (περίπου 160 ευρώ) αλλά μιλάμε για την απόλυτη κατασκευή.

Καταρχάς, ξεχνάμε τον πόνο στα αυτιά όταν κολυμπάμε. Η τεχνολογία οστικής αγωγιμότητας τα κάνει ιδανικά για κολύμβηση – και φυσικά και για τρέξιμο αν προτιμάτε αυτό.

Διαθέτουν IP68 αδιαβροχοποίηση (αδιάβροχα έως 2 μέτρα και για μίνιμουμ 2 ώρες), φοριούνται πολύ εύκολα και σταθεροποιούνται ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας φύγουν από το κεφάλι.

Επίσης:

-Ενσωματωμένη μνήμη 4 GB για αποθήκευση έως και 1.200 τραγουδιών.

-Υποστηρίζει μορφές ήχου MP3, WMA, AAC ΚΑΙ FLAC (δεν είναι συμβατό με Bluetooth).

-Κάθε Xtrainerz είναι δοκιμασμένο σε πίεση 50atm.

-Σχεδιασμός OpenFit και κατασκευή από Τιτάνιο για καθημερινή άνεση, και εφαρμογή μέσα και έξω από το νερό.

-Διπλά μικρόφωνα θορύβου τα οποία ελαχιστοποιούν τον θόρυβο του περιβάλλοντος, βελτιώνοντας αποτελεσματικά τις συνομιλίες κλήσεων.

-Πλήρης φόρτιση σε 2 ώρες με USB καλώδιο φόρτισης.

-Ενσωματωμένη ειδοποίηση ανίχνευσης υγρασίας για ασφαλή φόρτιση.

 

Επίλογος: Ήδη ο Μάιος μπήκε φορτσάτος με θερμοκρασίες για τη θάλασσα. Επίσης, μαζί με τα γυμναστήρια, αναμένεται να ξεκινήσουν να λειτουργούν και πάλι τα κολυμβητήρια. Παίρνουμε την μουσική μας και του δίνουμε και καταλαβαίνει.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU