Νίκος Μπάμπαλος: «Ακόμα περισσότερα έργα για τους δημότες μας το 2023!»

Αισιόδοξος πως η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς και τη νέα χρονιά, παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει συνολικά η Χώρα λόγω της παρατεταμένης ενεργειακής κρίσης, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Αυτός ο προϋπολογισμός είναι ρεαλιστικός και θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη νέα χρονιά, το 2023, γιατί μπορεί ο προϋπολογισμός να είναι νούμερα σύμφωνα με το παρατηρητήριο, αλλά δεν παύει να δείχνει μια σειρά πολιτικές κατευθύνσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάμπαλος, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό που εγκρίθηκε χτες βράδυ από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο ίδιος κατηγόρησε για απουσία προτάσεων και ένδεια επιχειρημάτων την αντιπολίτευση, η οποία όπως είπε προτίμησε είτε να καταψηφίσει, είτε να ψηφίσει παρών, είτε να αποχωρήσει σε μία σειρά από σοβαρά ζητήματα της πόλης.

Αναφερόμενος στα μεγάλα έργα ο Νίκος Μπάμπαλος ξεκαθάρισε πως η δημοτική αρχή δεν οικειοποιείται έργα άλλων, όπως συλλήβδην ισχυρίζονται στελέχη της μειοψηφίας, αλλά αντιθέτως διεκδικεί με μελέτες χρηματοδοτήσεις και εκμεταλλεύεται στο έπακρο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που της προσφέρονται.

«Δεν έχουμε βάλει κανένα έργο στον πάγο, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθούν να βάλουν κάποιοι τα έργα για λόγους αντιπολιτευτικούς», σχολίασε σκωπτικά ο κ. Μπάμπαλος.

Ιδιαίτερη μνεία, έκανε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής στην κοινωνική πολιτική και ειδικά στα επιδόματα για το πρώτο παιδί, καθώς μέχρι στιγμής 41 δημότες έχουν λάβει μέσα στο 2022 τα 1000 ευρώ που έχει θεσπίσει η παρούσα δημοτική αρχή, προκειμένου να στηρίξει την οικογένεια.

Τέλος, ο Νίκος Μπάμπαλος αποκάλυψε πως άμεσα θα ξεκινήσει διαβούλευση με τους κατοίκους του Ηρακλείου για την αξιοποίηση του κτήματος ΦΙΞ, που μετά από 40 χρόνια πέρασε πλέον στην ιδιοκτησία του δήμου.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Νίκου Μπάμπαλου στο παρακάτω link:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU