Νέα Ιωνία – Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Επιστολή στη Δήμαρχο για το θέμα των προσλήψεων στον ΟΠΑΝ

Αγαπητή κ. Δήμαρχε, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη Γιάννη Ιωάννου και τα συλλυπητήρια μας, στην οικογένεια του και σε εσάς.

Με την παρούσα επιστολή σας τονίζουμε πως βρισκόμαστε στο μέσο του Αυγούστου και είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρξει επιστολή από τον ΟΠΑΝ προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση όπου θα ζητά την έγκριση της επιτροπής προσλήψεων που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει ο ΟΠΑΝ σε προσλήψεις μουσικών για το Δημοτικό Ωδείο, την πολυφωνική χορωδία, παραδοσιακή χορωδία, καλλιτεχνικό διευθυντή ωδείου, γυμναστή για μπαλέτο και γυμναστή για το ΤΑΕ KWOΝ DO.

Η απουσία του αγαπητού Προέδρου και φίλου Γιάννη Ιωάννου, αφήνει ένα διοικητικό κενό που πρέπει να καλυφθεί και να προχωρήσει η επιστολή ώστε να λειτουργήσουν τα τμήματα του ΟΠΑΝ τη νέα περίοδο 2021-2022.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι λόγω διοικητικών αδυναμιών κάποια τμήματα δεν λειτούργησαν ή τα μαθήματα άργησαν να ξεκινήσουν ακόμα και με ηλεκτρονικά μέσα, με αποτέλεσμα να χαθεί το πρώτο εξάμηνο και οι εξετάσεις των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας ώστε να προχωρήσουν, άμεσα, οι διαδικασίες και να λειτουργήσουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο, τα τμήματα του ΟΠΑΝ, για την περίοδο 2021-2022.

Με τιμή,

Σπύρος Αμανατίδης                                                                                         Χρήστος Κανλής

μέλος Διοικητικού Συμβουλίου                                                            επικεφαλής   δημοτικής ομάδας                                              ΟΠΑΝ                                                                                            “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU