Νέα Ιωνία, Καλογρέζα, διακοπές ρεύματος: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους…

Για ένα ακόμη καλοκαίρι ξεκίνησαν οι διακοπές ρεύματος στην Καλογρέζα, χωρίς να λείπει το φαινόμενο και σε άλλες περιοχές της Νέας Ιωνίας, ωστόσο το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στη συγκεκριμένη συνοικία.

Η Καλογρέζα ήταν στην… πρώτη γραμμή των διακοπών και τον περασμένο χειμώνα, με την κακοκαιρία λόγω χιονιά, ωστόσο το φαινόμενο των διακοπών τα καλοκαίρια είναι επαναλαμβανόμενο.

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται συνολικά και όλα δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο δίκτυο, ωστόσο θα περίμενε κάποιος ότι μετά από τόσα χρόνια… εκσυγχρονισμού της ΔΕΗ και αλλαγών στην λειτουργία της (δημιουργία ΔΕΔΔΗΕ – Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που είναι πλέον ο αρμόδιος φορέας για τις βλάβες κ.τ.λ.) το πρόβλημα θα λυνόταν.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, σταθερές αξίες παραμένουν μόνο οι συνεχόμενες αυξήσεις, (υποτίθεται λόγω ακριβώς αυτού του «εκσυγχρονισμού», των νέων πηγών ενέργειας, της ρήτρας για τη μείωση του CO2 κ.α.) και κάπου εδώ ο κόσμος στην Καλογρέζα αρχίζει πλέον να αναφέρει τη γνωστή φράση «τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους…».

Διότι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για την παροχή ρεύματος του μέλλοντος, την οποία πληρώνουμε ακριβά (και δυστυχώς αναμένεται να την πληρώσουμε ακόμη πιο ακριβά στο άμεσο μέλλον) και μια ολόκληρη περιοχή να μην έχει ρεύμα όταν πέφτει χιόνι και όταν έχουμε… καύσωνα.

Η φωτογραφία είναι από κάτοικο της περιοχής.

Παρακάτω σχόλια κατοίκων στα social media

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU