Νέα Ιωνία: Ο δήμος παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους του Δήμου Γορτυνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας παρέδωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, που είχαν συγκεντρώσει πολίτες και φορείς της πόλης μας, ως ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης, προς τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών του περασμένου Αυγούστου.

 

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του Δήμου μας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Ελένη Χατζή ταξίδεψε στην Γορτυνία, για να παραδώσουν τα δέματα και να μεταδώσουν το μήνυμα αλληλεγγύης των Ιωνιωτών προς τους πυρόπληκτους της περιοχής.

 

Στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) Πάικος Αναγνωστόπουλος υποδέχθηκαν την Αντιδήμαρχο και την ευχαρίστησαν για τη συγκινητική και μεγάλη συνεισφορά προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Γορτυνίας.

 

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ευχαριστεί θερμά, για μια ακόμη φορά, όλους τους πολίτες και τα σωματεία της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο στο κάλεσμα προσφοράς και αλληλεγγύης προκειμένου οι συνάνθρωποί μας να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

 

Ευχή και ελπίδα όλων μας, να μην ζήσει κανείς ξανά παρόμοιες καταστροφές!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU