Νέα Ιωνία: Ο δήμος πενθεί για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Τσοπανάκη

Ο δήμος Νέας Ιωνίας πενθεί για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Τσοπανάκη

Με μεγάλη λύπη και οδύνη αποχαιρετούμε ένα νέο συμπολίτη μας, τον Γιώργο Τσοπανάκη, γιό της Σοφίας και του αείμνηστου Κώστα Τσοπανάκη, εκ των ιδρυτών και Προέδρου του Συνδέσμου Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας, καθώς και Δημοτικού Συμβούλου της πόλης.

Ο Γιώργος Τσοπανάκης γεννήθηκε το 1976 στη Νέα Ιωνία Αττικής, Αλαγιώτης τρίτης γενιάς, με μαθητικά χρόνια στη Νέα Ιωνία, μεγαλωμένος με μικρασιατική αλαγιώτικη κουλτούρα και  με σπουδές στο εξωτερικό. Εργαζόταν επί σειρά ετών στην Γκάνα της Αφρικής απεσταλμένος ως διπλωματικός εκπρόσωπος των Βρυξελλών από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσέφερε επίσης για χρόνια τις υπηρεσίες του στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ήταν παντρεμένος στη Γερμανία και πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και του Νικολάου.

Η κοινωνία της Νέας Ιωνίας γίνεται φτωχότερη με τη δυσαναπλήρωτη απουσία ενός αγαπητού νέου, με το φωτεινό χαμόγελο, το αδαμάντινο ήθος και τη διάθεση προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι γνωστοί θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Τσοπανάκη την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 και ώρα 12 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Νέας Ιωνίας. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Ο δήμος Νέας Ιωνίας πενθεί και στέλνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αιωνία η μνήμη του!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU